Добрий ранок. Допоможіть мені знайти матеріал на тему: "Устаткування в закладах ресторанного господарства". Дякую.
Наташо, доброго дня! Перегляньте, будь ласка, такі матеріали:
Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
http://tourlib.net/books_ukr/arhipov.htm
Архіпов В.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані / В.В. Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова. – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2008. – 384 с.
Ботов М.И. Тепловое и механическое оборудование предприятий общественного питания. – М.: Издательский центр Академия, 2006. – 464 с.
Винниченко, А. Прачечная в ресторане: излишество или необходимость? / А. Винниченко // РестораторЪ. - 2010. - № 1/2. - С. 28-31.
Заплетніков, І. М. Дослідження відносних шумових характеристик технологічного обладнання на низьких частотах [в ресторанах]// Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Сер.: Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 12-16.
Карпенко В.Д. Організація підприємств громадського харчування / В.Д. Карпенко, Л.Л. Рогова, В.Г. Шкапура. – К.: ЗАТ «ВІПОЛ», 2000. - 244 с.
Кащенко В.Ф.Оборудование предприятий общественного питания. – М.: Альфа-М: ИНФРА-М, 2009. – 416 с.
Киреева, Д. Рынок кофемашин: голые цифры [] / Д. Киреева // РестораторЪ. - 2005. - № 9. - С. 72-75
Киреева, Д. Оборудование для фуд-корта: с чувством, с толком, с расстановкой [] / Д. Киреева // РестораторЪ. - 2005. - № 9. - С. 26-33
Конвісер І.О.Устаткування закладів ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ, 2005. – 566 с.8.
Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства : навч. посіб. для студ. вузів / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - К. : Ліра-К, 2010. - 388 с.
Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства : підруч. для студ. вузів / за заг. ред. Н. О. П'ятницької. - 2-ге вид., переробл. та доп. - К. : ЦУЛ, 2011. - 584 с. : рис., табл.
Ресторан начинается с интерьера [] // РестораторЪ. - 2005. - № 9. - С. 44-45
Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Львів: Афіша – 2004. – 336 с.
Скрипник, Т. Поломоечная машина. Что нужно знать при выборе/ Т. Скрипник // Гостиничный и ресторанный бизнес . - 2011. - № 1. - С. 76-77
Стрельцов А.Н. Холодильное оборудование торговли и общепита. – М.: 2003. – 270 с.
Тарасенко І.І. Устаткування готельно-ресторанних підприємств. Опорний конспект лекцій – К.: КНУКМ, 2010. - 66 с.
Щечков Н.Г., Гайворонский К.Я. Технологическое оборудование предприятий общественного питания и торговли. – М.: Деловая литература, 2001.-543 с.
Бойко М.Г., Гопкало Л.M. Організація готельного господарства: Підручник. - К.: Київ, нац. торг.-екон. ун-т, 2006. - 448 с.
http://tourism-book.com/pbooks/book-58/ua/
Загальні вимоги до матеріально-технічної бази для організації обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
http://pidruchniki.ws/16280414/turizm/primischennya_obladnannya_dlya_organizatsiyi_protsesu_obslugovuvannya
Костючик С.Л.Організація підприємств та обслуговування [в ресторанах]: підручник
http://kamvpu.at.ua/_ld/0/6____.pdf
ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Pt/2008_1/08_1_3.htm
Презентація - Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне)
http://www.twirpx.com/file/727384/
Пятницька Н.О.Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
http://pidruchniki.ws/15840720/turizm/organizatsiya_obslugovuvannya_u_zakladah_restorannogo_gospodarstva_-_pyatnitska_no