Допоможіть, будь ласка, знайти матеріал для написання курсової роботи на тему: Аналіз і планування продукції та послуг підприємства ресторанного господарства. Дякую
Доброго дня, Ірино!
Пропонуємо звернутися до наступних джерел:
Алієв, Тимур. Виробниче планування у закладах ресторанного господарства / Тимур Алієв // Справочник экономиста. - 2012. - № 3. - С. 37-41.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. всеукр. наук. конф. студ., 15 квіт. 2009 р. : у 2 ч. / М-во освіти і науки України, Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]. — Х. : ХДУХТ, 2009.
Антонова, Валерия Анатольевна. Ресторанный бизнес: механизм и эффективность управления стратегическим развитием / В. А. Антонова ; М-во образования и науки Украины, Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. — Донецк : ДонНУЭТ, 2009. — 276 с.
Гриценко О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні пробл. економіки. - 2012. - № 12. - С. 145-150.
Думанська К. С. Особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / К. С. Думанська, О. В. Нижник // Вісн. Хмельниц. нац. ун-ту. Сер.: Економіка. - 2012. - Т. 1, № 5. - С. 58-62.
Как разработать правильную стратегию маркетинга // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 34-37.
Клецковская, Ирина. Финансове планирование. Общие принципы / Ирина Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 26-30.
Клецковская, Ирина. Ресторанный маркетинг / Ирина Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 70-73.
Клецковская И. Прогнозирование ресторанной и гостиничной деятельности / И. Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 50-53.
Кучеренко Е. Формирование конкурентных преимуществ в области качественного обслуживания / Е. Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 28-32.
Лобанова В. А. Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу / В. А. Лобанова, Н. В. Бунтова // Екон. часопис - XXI. - 2012. - № 7/8. - С. 64-67.
Малафеева Н. Стратегическое планирование гостиничной деятельности / Н. Малафеева // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 20-22.
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.] / Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І. ; під. заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца ; НАН України, Рада по виченню продукт. сил України, Київ. нац. ун-т культури і мистец. — К. : Кондор, 2008. — 458 с.
Система отчётности в ресторане // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 58-59.
Синицина, Елена. Гостиничный и ресторанный бизнес Украина 2012 : о новых продуктах, деловой программе мероприятия - Международной выставке ”Готельный и ресторанный бизнес Украина”, тенденциях рынка HoReCa корреспондент побеседовал с руководителем проекта Еленой Синициной / Елена Синицина // Рестораторъ. - 2012. - № 3. - С. 24-25.
Трахачев С. Советы по фудкосту в ресторане / С. Трахачев // Рестораторъ. - 2012. - № 5. - С. 12-14.
Топольник, Віра Григорівна. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві : [навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.] / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. — Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. — 114 с.
Ткаченко Т.І., Гаврилюк С.П. Економіка готельного господарства і туризму: Навч. посіб. -К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005. - 179 с.-
http://tourism-book.com/pbooks/book-30/ua/
Основи економіки готельного та ресторанного господарства. Кузнецова Н. М. - Навч. посібник, Київ, 1997.-
http://pulib.if.ua/book/159
http://mydisser.com/files/12547718.doc
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/inek/2012_7/187.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/Tiru/2012_33/Krivo_1.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/PORTAL/Soc_Gum/Ecan/2011_9_2/pdf/klementyeva.PDF
http://www.nbuv.gov.ua/PORTAL/soc_gum/znpen/2012_8/06OEP.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/PORTAL/Soc_Gum/Vchnu_ekon/2010_4_1/042-047.pdf
http://www.nbuv.gov.ua/Portal/soc_gum/Vdnuet/econ/2011_3/Krivocey.pdf
Додатково пропонуємо переглянути: Віртуальна бібліографічна довідка – Розширений пошук – Пошук по номеру запитання-28899, 29166, 29348, 29349, 30150.