Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46046
   


Автор запитання: Світлана із міста: Олександрія :: Запитання: 30411  
Світлана запитує:
Допоможіть знайти інформацію про перших кондитерів, перші кондитерські фабрики, спецодяг кондитера від найдавніших часів до сьогодення.
Наша відповідь:
Доброго дня, Світлано!
Маємо для Вас наступні посилання:
http://www.beregnoy.com/2010-04-02-13-56-55.html
История кондитерских изделий
http://liokond.com/interesting/89-konditer-history
Історія кондитерських виробів
http://vmvpu.vn.ua/brochures/kondyter.pdf
Історія розвитку професії «Кондитер»
http://www.nbuv.gov.ua/portal/Soc_Gum/Nzzui/2008_21/133_138.PDF
Коцюбанська О. УМОВИ РОБОТИ ТА СТАНОВИЩЕ РОБІТНИКІВ
НА ПЕРШИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ФАБРИКАХ КИЄВА
http://www.protallinn.ru/page.php?39
Средневековые гильдии и ремесла: Цех кондитеров
http://oleg896534.narod.ru/kond1states.files/kond1.htm
История развития отрасли
http://konditerra.ru/konditerskoe-delo/istoriya-konditerskoj-promyshlennosti.html
История кондитерской промышленности
http://www.jobsv.ru/auxpage_istorija-specodezhdy/
История спецодежды
http://spetsodyag.kiev.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=3
История спецодежды – 2
http://www.polezno.com/history/10
История спецодежды или "С чего начиналась корпоративная культура?"
1. Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : Учебное пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 2-е изд., перераб. и доп. - К. : Вища школа, 1980. - 182 с.
2. Кондитер [Текст] : Учебное пособие для учащихся профессиональных лицеев и училищ / В. А. Барановский, Т. И. Перетятко. - 2-е изд., испр. и доп. - М.; Ростов-на-Дону : Феникс, 2001. - 384 с. : ил. - (Учебники XXI века). - (в пер.)
3. Карушева Н. В. Технология конфет и ириса [Текст] : Учебное пособие для ПТУ / Н. В. Карушева. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1976. - 152 с. : ил.
4. Кокашинский Г. Р. Производство шоколадных изделий [Текст] : Учебное пособие для ПТУ / Г. Р. Кокашинский. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Пищевая промышленность, 1973. - 302 с.
5. Лурье И. С. Технология кондитерского производства [Текст] : Учебник для сред. спец. учебных заведений / И. С. Лурье. - М. : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - (в пер.)
6. Правила безпеки для кондитерського виробництва [Текст]. - Х. : Основа, 1997. - 318 с.
7. Производство конфет. Шоколадные наборы, помадные, молочные, сбивные, пралиновые. ликёрные, кремовые конфеты [Текст] : Учебник для проф.-техн. училищ / С. И. Кормаков [и др.]. - 2-е изд., испр. и доп. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1982. - 176 с. : ил.
8. Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / В. Ф. Петько [и др.] ; ред. О. І. Гапонюк. - К. : ЦУЛ, 2007. - 432 с.
9. Трушина С. М. Оборудование для производства мучных кондитерских изделий [Текст] : Учебное пособие / С. М. Трушина, А. И. Драгилев. - М. : Пищевая промышленность, 1979. - 248с. : ил. - (в пер.)
*****
10. Благутина В. Музей исчезнувшего вкуса [Текст] / В. Благутина // Химия и жизнь. - 2011. - N 8. - С. 50-53.
11. Борисенкова А. Миндальничать - тоже искусство [Текст] : [марципаны] / А. Борисенкова // Вокруг света-У. - 2010. - N 1. - С. 142-143, 146-148.
12. Викторева Л. Шоколад [Текст] / Л. Викторева // Химия и жизнь. - 2007. - N 5. - С. 68-69.
13. Виноградова Е. Богатство на бобах [Текст] / Е. Виноградова // Вокруг света-У. - 2010. - N 11. - С. 78-86.
14. Задворный В. Услащение Европы [Текст] / В. Задворный, И. Лупандин // Вокруг света-У. - 2010. - N 10. - С. 175-179.
15. Игнатенко Н. Сладкая сказка Стамбула [Текст] / Н. Игнатенко // Натали. - 2010. - N 3. - С. 210-213.
16. Кузнецов И. Любимое мороженое. [Текст] : [холодный десерт] / И. Кузнецов // Будь здоров. - 2009. - N 6. - С. 28-33.
17. Орт М. Квадрат завоевывает мир [Текст] / М. Орт // Deutschland. - 2010. - N 4. - С. 22-26.
18. Первый и единственный [Текст] : [о пряниках] // Техника-молодежи. - 2004. - N1. - С. 65.
19. Решетнікова Г. С. Стратегії марок світових та вітчизняних виробників кондитерських виробів [Текст] / Г.С. Решетнікова // Маркетинг в Україні. - 2005. - N6. - С. 32-36.
20. Ручкина Н. Мороженое [Текст] / Н. Ручкина // Химия и жизнь. - 2012. - N 2. - С. 53-54.
21. Сокольский И. "Как есть деликатес!" [Текст] / И. Сокольский // Наука и жизнь. - 2010. - N 1. - С. 74-79.
22. Стрелкова М. А. Медовая сладость [Текст] / М. А. Стрелкова // Читаем, учимся, играем. - 2010. - N 11. - С. 94-96.
23. Тюха І. В. Сучасні тенденції розвитку світового ринку кондитерських виробів [Электронный ресурс] / І. В. Тюха // Ефективна економіка : Електронне наукове фахове видання. - 2012. - N 5.
24. Шоколадные дворцы, шоколадный поезд... [Текст] // Искатель. - 2011. - N 1/2. - С. 61-62.
Всього найкращого!

.: Розділ: Загальні :: 29.01.2013 11.42.41 :.
.: Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м. Миколаєва :.
   

Generated in 0.279153 seconds