Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, знайти матеріали за темою: "Споживні властивості та збереженість кондитерських виробів на вафельній основі", а саме впив різних чинників на формування споживних властивостей, асортимент та якість кондитерських виробів на вафельній основі. Дякую за допомогу!
Шановна Інно! Пропонуємо ознайомитися з наданою інформацією:
БОРОШНЯНІ КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ, ВПЛИВ СИРОВИНИ НА ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ. – Режим доступу:
http://libfree.com/141406947_tovaroznavstvorozidl_boroshnyani_konditerski_virobi.html
Вафлі. – Режим доступу:
http://tovar.dt-kt.net/books/book-12/chapter-1211/
Вплив борошна на якість кондитерських виробів. – Режим доступу:
http://stud24.ru/cooking/vpliv-boroshna-na-yakst-konditerskih/150705-441142-page6.html
Лебединець В. Т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - К., 2005. – Режим доступу:
http://www.lib.ua-ru.net/diss/cnt/134054.html
Лозова Т. М., Сирохман І. В.
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів : монографія. -
Л.: Вид-во Львів. комерц. акад., 2009. -
456 с.
Олексієнко Н.В. Прогнозування та встановлення гарантійних термінів зберігання борошняних кондитерських виробів: Автореф. дис... канд. техн. наук / Укр. держ. ун-т харч. технологій. - К., 2000. - 20 с.
Сирохман І.В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець; Львів. комерц. акад. - Л., 2010. - 315 с.
Сирохман І.В. Асортимент та якість кондитерських виробів / І.В.Сирохман, В.Т.Лебединець. – К.:Центр учбової л-ри, 2009. – 636с.
Сирохман І. В., Донцова І. В.
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів :монографія . -
Л.: Вид-во Львів. комерц. акад., 2010. -
320 с.
Сирохман І. Наукові аспекти поліпшення споживчих властивостей і безпечності нових борошняних кондитерських виробів / І. Сирохман, Т. Лозова, Б. Кузьмінов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України -2012. - N 2. – С.3-7.