Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45696
   


Автор запитання: Юлія із міста: Суми :: Запитання: 32011  
Юлія запитує:
Доброго дня! Скажіть, у вас є стаття Бондаренко Ю. "Кайдашева сім'я" І. Неч.-Лев. в контексті національного виховання школярів//Дивослово.- 1998.- №9
Наша відповідь:
Доброго дня Юліє!
На жаль, нам не вдалося розшукати потрібне Вам видання в електронних каталогах бібліотек м.Суми (не всі бібліотеки мають сайти або електронні каталоги). У фондах Національної бібліотеки України для дітей (м.Київ) цей журнал зберігається. Схожу статтю Ви можете переглянути в іншому джерелі:Українська література: Хрестоматія: 10 кл. - Х., 2002 (Бондаренко, Юрій. "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького в контексті національного виховання / Ю. Бондаренко // Українська література: Хрестоматія: 10 кл. - Х., 2002. - С.47-48).
Пропонуємо Вам звернутися до бібліотек м. Суми-http://uk.wikipedia.org/wiki/Суми.
Можна спробувати звернутися до Державної науково-педагогічної бібліотеки та скористатися послугою «Електронна доставка документів». Для цього треба зайти на сайт бібліотеки ім В. О. Сухомлинського-http://www.dnpb.gov.ua/, вибрати розділ Послуги-Електронна доставка документів та ознайомитися з правилами користування послугою.

.: Розділ: Література :: 8.09.2013 20.25.32 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.384375 seconds