Роман запитує:
Добрий вечір, допоможіть знайти змістовну інформацію на такі питання: Фактори, які формують якість продукції, їх характеристика та використання у створенні кримінальних ситуацій.
Хлібобулочні вироби: сировина, особливості технології виробництва, класифікація асортименту, показники якості. Типові випадки створення не обрахованих надлишків.
Особливості виробництва та сортування тканин, умови реалізації, які впливають на створення не обрахованих надлишків.
Дякую!
Наша відповідь:
Доброго дня, Романе!
За "Правилами" довідки ми відповідаємо лише на одне запитання протягом дня. Зробіть повторний запит (ОДНОГО ПИТАННЯ). Будемо раді відповісти. Пропонуємо інформацію до другої теми:
Аналіз якості борошна із тритикале та хлібобулочних виробів із нього // Обладнання та технології харчових виробництв. — Донецьк, 2002. — Вип.7. — С.30–34.
Антіпіна О. О. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів // Наукові праці. — К., 2008. — N25, ч. 1. — С. 119–121.
Вачевський М. Промисловий маркетинг у хлібопекарському виробництві та історія розвитку хлібопекарської промисловості /М. Вачевський. // Молодь і ринок. - 2008. - № 9. - С.26-34.
Гаврилишин, Володимир Володимирович. Теоретичні основи товарознавства : (продовольчі товари): навч. посіб. / Гаврилишин В. В., Ковальчук М. П.; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. — Львів: Вид-во Львів. комерц. акад., 2009. — 338 с.
Джурик Н. Р. Дослідження стану ринку випікання хлібобулочних виробів в Україні // Науковий вісник. — Львів, 2007. — Вип.17.3. — С.257–260.
Дробот В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів // Наукові праці. — К., 2008. — N25, ч. 1. — С. 11–13.
Експертиза сировини і продукції : [навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.] / О. Ф. Богданова. [та ін.] — Херсон: Олді плюс, 2008. — 203 с.
Жамойда А. Рыночный потенциал хлебопекарной промышленности /А. Жамойда. // Екон. вісн. Донбасу. - 2009. - № 1. - С.123-128.
Клєцова Н.В. Вдосконалення управління якістю продукції у хлібопекарських підприємствах /Н.В. Клєцова, О.В. Ященко. // Вісн. Хмельн. нац. ун-ту. Екон. науки. - 2011. - Т. 3, № 2. - С.61-64. - (Економіка і управління підприємствами, галузями).
Коханський І. В. Стан виробництва хлібобулочних виробів в Україні // Перехідні економічні системи. — Львів, 2003. — Вип.6. — С.261–263.
Омельченко К.Ю. Вплив цін на рівень прибутковості хлібоекарських підприємств // Економіка АПК. - 2008. - № 1. - С.116-119. - (Ціновой механізм і ціноутворення в АПК).
Перелигін М. М. Еколого-економічні аспекти виробництва хліба та хлібобулочних виробів // Вісник. — Житомир, 2003. — Вип.1. — С.342–347.
Перелигін М. М. Методи оцінки якості хліба та хлібобулочних виробів // Вчені записки. — Х., 2005. — Т.11. — С.446–452.
Пересічна С. М. Формування поживних властивостей бездріжджових хлібобулочних виробів із використанням рослинної сировини // Міжнародна науково-практична конференція «Готельно-ресторанний, туристичний та виставковий бізнес: інноваційні напрями розвитку». — К., 2011. — С. 258–260.
Ралко, О. С. Дослідження ринку хліба та хлібобулочних виробів України / О. С. Ралко // Проблеми науки. — 2012. — № 8. - С. 39-44.
Савченко, Микола Федорович. Товарознавство : конспект лекцій. / Савченко М. Ф., Крюк А. Г., Савченко М. М.; М-во освіти і науки України, Харк. нац. екон. ун-т. — Х.: ХНЕУ, 2009. — 226 с.
Сирохман І. В. Вдосконалення структури асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів // Товарознавство — наука, практика та перспективи розвитку в умовах ринку. — К., 1999. — Ч.3. — С.135–139.
.: Розділ: Інше :: 11.12.2013 19.45.27 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
|