Пропонуємо наступні джерела інформації:
Дзюба Наталія Громадське харчування: від документообігу до обліку / НаталіяДзюба // Податки та бухгалтерський облік. - 2008. - 7 серпня. - С. 4-9
Граковський, Юрій Ресторанне господарство: організаційні основи, документальне оформлення, бухгалтерський і податковий облік / Юрій Граковський // Вісник податкової служби України. - 2011. - № 20 (травень): Вкладка. - С. 42-47
Алексевич, Ольга Вимоги до оформлення меню (прейскуранта) закладу ресторанного господарства / Ольга Алексевич // Все про бухгалтерський облік. - 2012. - 13 липня: Спецвипуск. - С. 43-44
Васильєв, Геннадій Як організувати роботу персоналу ресторану / Геннадій Васильєв // Все про бухгалтерський облік. - 2012. - 13 липня: Спецвипуск. - С. 31-34
Макаренко М. Розвиток ресторанного бізнесу в Україні / М. Макаренко , С. Безлюдний, О. Бондар // Вісник Київського інституту бізнесу і технологій. - 2012. - № 1. - С. 56-57
Петрига, Денис Куточок для клієнта: обов'язковий мінімум інформації / Денис Петрига // Все про бухгалтерський облік. - 2012. - 13 липня: Спецвипуск. - С. 41-42
Правила роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства // Все про бухгалтерський облік. - 2007. - 27 березня. - С. 15-17
Смердов, Віталій Заклади ресторанного господарства: створення та організація діяльності / Віталій Смердов // Податки та бухгалтерський облік. - 2012. - 6 грудня. - С. 5-14
Граковський, Юрій Організація виробництва та реалізації в ресторанному господарстві: бухгалтерський і податковий облік / Юрій Граковський // Вісник податкової служби України. - 2011. - № 23 (червень): Вкладка. - С. 43-47
Коваленко, Олена Фірмовий (форменний) одяг працівників закладів ресторанного господарства: як обгрунтувати зв'язок із госпдіяльністю / Олена Коваленко // Все про бухгалтерський облік. - 2012. - 13 липня: Спецвипуск. - С. 22-24
Гриценко О. М. Інвентаризація запасів у ресторанному господарстві: теорія і методика / О. М. Гриценко // Актуальні проблеми економіки. - 2012. - № 12. - С. 145-150. - Бібліогр.: 11 назв
Анотація: У статті розглянуто теоретичні аспекти та методику проведення інвентаризації на підприємствах ресторанного господарства. Здійснено критичний аналіз чинних нормативних документів щодо процедур інвентаризації в закладах харчування. В результаті дослідження запропоновано чіткий механізм процедури інвентаризації, що сприятиме ефективному управлінню підприємством.
Куцик, Петро Олексійович Бухгалтерський облік у торгівлі та ресторанному господарстві : навч. посіб. / Петро Куцик, Лариса Коваль, Федір Макарук ; М-во освіти і науки України. - Львів : Магнолія 2006, 2010. - 503 с. : табл. - (Сер. "Вища освіта в Україні")
Архіпов, Віктор Віталійович Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / Віктор Архіпов, В. А. Русавська. - 2-е вид. - К. : Центр учбової літератури, 2012. - 279 с. : іл., табл.
http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/n0001400-91
http://www.akrbk.ru/articles/23/193/
http://www.restcon.ru/index.php?section=section§ion_id=9
http://www.nibu.factor.ua/ukr/golden/doc.html?id=1706
http://pidruchniki.ws/15970122/turizm/vimogi_zakladiv_restorannogo_gospodarstva
http://cktek.crimea.ua/lib_ctek/coderganie_ivanova.htm
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/REG6968.html
http://student.zoomru.ru/buhaudit/santarn-pravila-dlya-pdprimstv-restorannogo/164288.1348343.s1.html
http://www.empirem.com.ua/articles-rulesforresurants.php
http://do.gendocs.ru/docs/index-189757.html?page=2
http://allbest.ru/k-3c0b65635a2ad78a5c53b89421206c27.html