Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 46222
   


Автор запитання: анастасия із міста: херсон :: Запитання: 33332  
анастасия запитує:
Поняття ринкової інфраструктури індустрії гостинності ті її складові Інфраструктура ресторанного господарства Інфраструктура готельного господарства
Наша відповідь:
Пропонуємо інформацію:

Інфраструктура готельного і ресторанного господарства.- Режим доступу:
http://dls.ksu.kherson.ua/dls/Library/Catalog.aspx?section=9966a1da-5a27-43bf-be1a-76306d3af9e3
Інфраструктура готельного господарства.- Режим доступу:
http://osvita-servis.com.ua/index.php?p=5&d_id=1105

Організація ресторанного господарства.- Режим доступу:
http://tourlib.net/books_ukr/arhipov.htm
Структура виробництва.- Режим доступу:
http://pidruchniki.ws/1263111343440/turizm/struktura_virobnitstva
***

Агафонова Л.Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання. - К.: Знання України, 2006. - 378 с.
Аветисова, А.О. Економіка ресторанного господарства : навч.-метод. посібник. - Донецьк:ДонНУЕТ, 2010. - 173 с.
Асетисова, А.О. Ресторанне господарство: якісно новий рівень розвитку // Торгівля і ринок України . - Т. 1 . - 2010. - С.13-18.
Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: проблемы, перспективы, сертификация. - КВИРА-Р, 2001. - 472 с.
Бойко М.Г., Гопкало Л.M. Організація готельного господарства: Підручник. - К.:КНТЭУ, 2006. - 448 с.
Візерський, С.Ю. Прогнози та перспективи розвитку готельного господарства // Формування ринкових відносин в Україні . - Вип. 2 (105) . - 2010. - С.110-116.
Гладуняк, Ю.В. Роль і місце готельного господарства в економіці країни // Формування ринкових відносин в Україні . - Вип. 2(93) . - 2009. - С.163-167.
Жукова М.А. Менеджмент в туристському бізнесі: Навчальний посібник/ М.А.Жукова. - КноРус, 2005. - 312 с.
Мальська І.Г. Готельний бізнес: теорія та практика: Підручник [для студ. вищ.навч. закл.] / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк. - Київ: Центр учбової літератури, 2010. - 470с.
Мунін Г.Б. Управління сучасним готельним комплексом: Навчальний посібник / Г.Б.Мунін, А.О.Змійов, Г.О.Зінов?єв, Є.В.Самарцев, О.О.Гаца, К.П.Максимець, Х.Й.Роглєв. - К.: Ліра-К, 2005. - 520 c.
Нестеренко, С.В. Інфраструктура ресторанного господарства в кризових умовах // Торгівля і ринок України . - Т. 2 . - 2010. - С.167-173.
Олексин, І.І. Стратегічні напрямки управління системою послуг підприємств готельного господарства // Торгівля і ринок України . - Т. 2 . - 2009. - С.99-104.
Оптова та роздрібна торгівля, ресторанне господарство // Статистичний щорічник Донецької області . - За 2009 рік . - 2010. - С.211-241.
Стан організації праці на підприємствах ресторанного господарства : Монографія. - Донецьк:ДонНУЕТ, 2007. - 126 с.
Топольник, В.Г. Методи системного аналізу в ресторанному господарстві : навч. посібник для вищих навч. закл.. - Донецьк:[ДонНУЕТ], 2009. - 114 с.
Роглєв Х.Й. Основи гостиничного менеджмента.- Київ: Кондор, 2005. -408 с.
Федорченко В.К. Готельне гоподарство: основні показники, оцінка якості послуг/ В.К.Федорченко, І.М.Мініч - К., 2000. -298 с.
Шепелєва, С.В.Організація готельного господарства : посіб. для студ. - Донецьк:ДонНУЕТ, 2011. - 496 с.

.: Розділ: Загальні :: 18.01.2014 11.13.18 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К.Крупской :.
   

Generated in 0.175853 seconds