Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46291
   


Автор запитання: Анастасія із міста: Полтава :: Запитання: 33994  
Анастасія запитує:
Доброго дня!Допоможіть ,будь ласка,знайти інформацію для фінансово-єкономічного аналізу ресотрана чи отеля,з прогнозом!Зазделегідь дякую!!!
Наша відповідь:
Доброго дня! Пропонуємо Вашій увазі наступну інформацію:

Анализ маркетинговой концепции ресторанного комплекса гостиницы «Россия». – Режим доступа: http://www.pitportal.ru/findir/11313.html

Анализ финансовой деятельности на примере ресторана. – Режим доступа: http://www.rosdiplom.ru/library/prosmotr.aspx?id=495701

Анализ финансового состояния предприятия на примере мини-отеля "Ардо". – Режим доступа: http://text.tr200.biz/referat_ekonomika/?referat=252794&page=1

Анализ финансово-экономической деятельности на примере ГУРП КР "Сайсары". – Режим доступа: http://bibliofond.ru/view.aspx?id=488153

Бакеренко Н. П. , ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ. – Режим доступа: http://rbis-nbuv.gov.ua/.../cgiirbis_64.exe?...
?
Грабовенська С.П. Економічний аналіз готельного господарства та динаміка туристичних потоків в Україні. – Режим доступу: http://tourlib.net/statti_ukr/grabovenska.htm

Литвинова, И. Ф. Критерии и м етоды повышения финансовой устойчивости функционирования гостиничного комплекса. – Режим доступа: http://www.dissercat.com/content/kriterii-i-metody-povysheniya-finansovoi-ustoichivosti-funktsionirovaniya-gostinichnogo-komp

МАНАЧИНСЬКА Ю. А. ОБЛІК І АНАЛІЗ ФІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА:автореферат дисертації. – Режим доступу: http://mydisser.com/en/catalog/view/10543.html

ТАБАЧНИКОВА И. Гостиничный бизнес: рецепт успеха. – Режим доступа: http://www.restoranoff.ru/actual/hottopics/aktualnye_temy/gostinichnyy_biznes_retsept_uspekha/

* * *

Андронова, К. О. Основні аспекти бізнес-планування в готельній індустрії. // Туристична індустрія: сучасний стан та пріоритети розвитку. — Луганськ, 2011. — Вип. 6, т. 1. — С. 56-61 М2701-6/1 .

Антонова, В.А. Ресторанный бизнес: механизм и эффективность управления стратегическим развитием : монография. - Донецк:[ДонНУЭТ], 2009. - 276 с.

Войтюшенко, Н.М. Моделювання бізнес-процесів підприємств ресторанного бізнесу
// Торгівля і ринок України . - Т. 1 . - 2010. - С.23-29.

Герасимова, Н. С. Ефективність витрат інвестиційної діяльності в підприємствах готельної індустрії. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — Х., 2006. — Вип. 1 (3). — С. 6-14 .

Карпенко, Ю. В. Формування собівартості готельних послуг: галузеві особливості та чинники впливу. // Науковий вісник. — Полтава, 2012. — N 1 (52). — С. 189-193 .

Клементьєва, О. Ю. ABC аналіз в управлінні прибутком підприємств ресторанного бізнесу
// Формування ринкових відносин в Україні . - № 9(124) . - 2011. - С. 183-187.

Костюк, В. О. Багатофакторний аналіз прибутку готельного господарства. // Коммунальное хозяйство городов. — К., 1999. — Вып. 20, ч. 2. — С. 64-66 .

Маначинська, Ю. А. Вплив методів обліку витрат та калькулювання собівартості готельних послуг на фінансовий результат. // Вісник. — Чернівці, 2012. — Вип. 3 (47). — С. 305-310

Мельниченко, С. В. Проблеми управління основними фондами підприємств готельного господарства України. // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. — К., 2001. — С. 88-93 .

Мунін, Г. Б. Методичні аспекти проведення фінансово-операційного аналізу діяльності підприємств готельної індустрії в Україні. // Продуктивні сили і регіональна економіка. — К., 2003. — Ч. 2. — С. 63-69.

Подвальна, Н. Е. Аналітичне обґрунтування рішень щодо управління та оптимізації доходів і прибутку готельних підприємств. // Вісник соціально-економічних досліджень. — О., 2009. — Вип. 36. — С. 144-148.

Попович, В. Особливості калькулювання витрат на виробництво послуг готелів за системою «директ-костинг». // Наука молода. — Тернопіль, 2006. — Вип. 6. — С. 166-169 Бп16200-6 .

Рижакова, Г.М. Економетричне моделювання формування обсягів реалізації продукції (робіт, послуг) малих підприємств за видом діяльності готелів та ресторанів

// Формування ринкових відносин в Україні . - № 7(110) . - 2010. - С.79-82.

Янчева, Л. М. Особливості обліку фінансових результатів у готельних комплексах. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. — Х., 2005. — Вип. 1. — С. 3-8.

Дивіться також електронні каталоги бібліотек:

Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського.http://www.nbuv.gov.ua/node/554
Національна парламентська Бібліотека України.http://nplu.org/article.php?id=2

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 21.03.2014 21.16.57 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К.Крупской :.
   

Generated in 0.136632 seconds