Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46222
   


Автор запитання: Анна із міста: Полтава :: Запитання: 34052  
Анна запитує:
Домопоможіть по можливості...мені потрібно викласти особливість технології виробництва капусти маринованої і запропонувати спосіб запобігання розварювання капусти!!! ДЯКУЮ))))
Наша відповідь:
Доброго дня, Анно! Пропонуємо Вам такі джерела:
1.Аминов М.С., Аминова Э.М. Производство консервів.-М: Агропромиздат, 1987.
2.Гореньков Э.С. Технология консервірования- М.: Агропромиздат, 1987.
3.Матківський А.Я., Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання і переробка сільськогосподарської продукції – Ніжин, Аспект, 1999.
4.Скалецька Л.Ф., Подпрятов Г.І. Зберігання та переробка продукції рослинництва: Навч. Посібник – К. Вища школа, 2001.
5.Скрипников Ю.Г. Технологія переробки плодів і ягід. К: Урожай, 1991.
6.Флауменбаум, Є.Г Кротов Технологія консервування плодів, овочів, м?яса і риби. К. Вища школа, 1995.
Особливості технології переробки овочів
http://bibliofond.ru/view.aspx?id=653865
СОЛІННЯ, КВАШЕННЯ ТА МОЧІННЯ ОВОЧІВ,ПЛОДІВ І ЯГІД
http://odessaforum.0pk.ru/viewtopic.php?id=831

.: Розділ: Загальні :: 26.03.2014 15.20.48 :.
.: Львівська обласна бібліотека для дітей :.
   

Generated in 0.163413 seconds