Заходи запобігання розшарування готової продукції при зберіганні.
Дякую.
Доброго дня, Галино!
Пропонуємо Вам переглянути такі джерела:
Зберігання готової продукції -
http://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3231/
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції в сучасних умовах, організація зберігання, переробки та реалізації продукції -
http://agroua.net/economics/documents/category-122/doc-199/
Контроль, облік та аналіз процесів управління якістю -
http://cozap.com.ua/text/3156/index-1.html?page=5
Нові технології продуктів харчування -
http://www.hduht.edu.ua/News/tezi_18.10.12/1.pdf
Нормы и правила по гигиене к продукции –
http://www.codexalimentarius.org/input/download/standards/27/CXP_042r.pdf
Новые комплексные добавки в технологиях мясных деликатесов -
http://rudocs.exdat.com/docs/index-267132.html?page=11
Теплова обробка сировини -
http://buklib.net/books/29379/
Чинники, що впливають на харчові продукти при зберіганні -
http://1snau.ru/chinniki-shho-vplivayut-xarchovi-produkti-pri-zberiganni/
Факторы, влияющие пищевые продукты при хранении -
http://2snau.ru/faktory-vliyayushhie-pishhevye-produkty-pri-xranenii/