Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 36 .:. Вопросов в базе: 45972
   


Автор вопроса: Галя из города: Полтава :: Вопрос: 34054  
Галя спрашивает:
Заходи запобігання розшарування готової продукції при зберіганні. Дякую.
Наш ответ:
Доброго дня, Галино!
Пропонуємо Вам переглянути такі джерела:
Зберігання готової продукції - http://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3231/
Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції в сучасних умовах, організація зберігання, переробки та реалізації продукції - http://agroua.net/economics/documents/category-122/doc-199/
Контроль, облік та аналіз процесів управління якістю - http://cozap.com.ua/text/3156/index-1.html?page=5
Нові технології продуктів харчування - http://www.hduht.edu.ua/News/tezi_18.10.12/1.pdf
Нормы и правила по гигиене к продукции – http://www.codexalimentarius.org/input/download/standards/27/CXP_042r.pdf
Новые комплексные добавки в технологиях мясных деликатесов - http://rudocs.exdat.com/docs/index-267132.html?page=11
Теплова обробка сировини - http://buklib.net/books/29379/
Чинники, що впливають на харчові продукти при зберіганні - http://1snau.ru/chinniki-shho-vplivayut-xarchovi-produkti-pri-zberiganni/
Факторы, влияющие пищевые продукты при хранении - http://2snau.ru/faktory-vliyayushhie-pishhevye-produkty-pri-xranenii/

.: Раздел: Литература :: 26.03.2014 17.14.43 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.156942 seconds