Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 35 .:. Вопросов в базе: 46101
   


Автор вопроса: НАСТЯ из города: Херсон :: Вопрос: 35165  
НАСТЯ спрашивает:
Значення скорочення в кулінарії продукція ЄСО
Наш ответ:
Доброго дня! Вибачте за затримку - це сталося з технічних причин. Пропонуємо Вашій увазі наступну інформацію:
Патенти з міткою «єсо». – Режим доступу: http://uapatents.com/metka/ehso
Пересічна С.М., Розумна Н.В. ФОРМУВАННЯ ПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЧИЗКЕЙКІВ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ. – Режим доступу: https://support.mozilla.org/ru/kb/nachalo-raboty-s-firefox-obzor-osnovnyh-vozmozhnos
ПЕРЕСІЧНИЙ М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії. – Режим доступу: http://lawdiss.org.ua/ard/99pmihrd.shtml
Пересічний М.І., Чернієнко В.В. Якість м'ясоовочевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки сої ЄСО. – Режим доступу: http://libtomcat.knteu.kiev.ua/library/DocDescription?doc_id=76067
Пешук Л. В., ПЕРСПЕКТИВИ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОБУДЖЕНОГО НАСІННЯ ТА ЗАРОДКІВ ПШЕНИЦІ. – Режим доступу: https://support.mozilla.org/ru/kb/nachalo-raboty-s-firefox-obzor-osnovnyh-vozmozhnos
Продукти з пробудженого зерна — здорове харчування. – Режим доступу: http://www.e-wellness.com.ua/?view=article-waken-grain&lan=Ua

.: Раздел: Прочее :: 22.10.2014 16.44.16 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К.Крупской :.
   

Generated in 0.158034 seconds