Надайте, якомога більше іфнормації для написання курсової роботи за темою :Удосконалення технології приготування страв з риби за рахунок використання екологічної продукції. Заздалегідь дякую.
Доброго дня, Насте!
На жаль, не так вже і багато інформації за Вашим запитом:
1. Ефимов, А. Д.Секреты рыбной кулинарии [Текст] / А. Д. Ефимов. - М. : Экономика , 1993. - 269 с.
2. Авдєєв, П. Я.Рибна кулінарія [Текст] / П.Я. Авдєєв. - К. : Техніка, 1980. - 320 с. 318 с.
3. Бруннек, Н. И.Рыбная кухня [Текст] / Н. И. Бруннек, И. Н. Морозова. - М. : Агропромиздат, 1985. - 288 с.
4. Маслов, Л. Рыбные блюда [Текст] / Л. Маслов, Р. Бикке, М. Рклицкий. - М. : Госиздат торговой литературы, 1958. - 144 с. : ил. - (Библиотека повара).
5. Рыба нашему столу [Текст] / Сост. В.И. Шимолин. - Минск : Полымя, 1981. - 128 с.
6. Усон, В. В. Рыба на вашем столе [Текст] / В. В. Усон. - М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. - 368 с.
7. Доцяк, В. С. Українська кухня. Технологія приготування страв [Текст] : підручник для ПТУ / В. С. Доцяк. - К. : Вища школа, 1995. - 550 с.
8. Чистяков, А. "Зри в оба..." [Текст] : [качество рыбных продуктов] / А. Чистяков // Соціальна політика: проблеми, коментарі, відповіді. - 2010. - N 5/6. - С. 15-16.
http://yak.vlynko.com/?p=1691
Удосконалення технології комбінованих страв із використанням рибної сировини
http://nsportal.ru/shkola/tekhnologiya/library/2014/03/31/novye-tekhnologii-v-prigotovlenii-osnovnykh-rybnykh-blyud
Проценко Е.С. Новые технологии в приготовлении основных рыбных блюд
http://dspace.nbuv.gov.ua/bitstream/handle/123456789/11111/27-Stasushen.pdf?sequence=1
Стасишен М.?С.?ВИСОКА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ – ОСНОВА ЕКОНОМІКО- ЕКОЛОГІЧНОГО РОЗВИТКУ РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА
Успіхів у подальшому пошуку!