Доброго дня! Чи не могли б порадити літературу по темі:Формування інтер'єрів закладів громадського харчування Західної України? Дякую
Доброго дня, Даріє!
На жаль, це все, що вдалося знайти у доступних нам джерелах:
Вівчарук О. М. Стан розвитку підприємств громадського харчування Львівської області [Електронний ресурс] / О. М. Вівчарук // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.2. - С. 219-222. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/nvnltu_2013_23.2_37.pdf.
Грицюк Л. Проектування закладів харчування [Текст]: підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / Л. Грицюк, С. Лінда, В. Якубовський.- Л.: Видавництво Львівської політехніки, 2012. – 184 с.
Калиновська І. Михайлівна. Інтер'єри громадських будівель кінця XIX-XX століть на прикладі Івано-Франківщини : культурологічний аспект : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата мистецтвознавства / І. М. Калиновська ; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника". - Івано-Франківськ : [б.в.], 2012. - 16 с.
Крилатова О. Вектори розвитку етностилю в сучасному дизайні громадських інтер’єрів України [Електронний ресурс] / О. Крилатова // Вісник Львівської національної академії мистецтв. - 2013. - Вип. 24. - С. 27-36. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Vlnam_2013_24_6.pdf.
Мельниченко Г. Ю. Використання тканинного розпису батику при формуванні дизайну інтер'єру ресторану [Електронний ресурс] / Г. Ю. Мельниченко, В. Г. Чернявський // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв . Мистецтвознавство. Архитектура. - 2009. - № 7. - С. 74-79. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/had_2009_7_13.pdf.
Мовчан, Р. В. Український модернізм 1920-х : портрет в історичному інтер'єрі / Р. Мовчан ; Інститут літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України. - Київ : Стилос, 2008. - 541 с.
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : підручник / А. А. Мазаракі [та ін.] ; ред. Н. О. П'ятницька ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2005. - 631 с.
Подлевских М. Б. Композиційні засоби організації просторів підприємств громадського харчування з виявленням народної стилістики [Електронний ресурс] / М. Б. Подлевских // Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв . Мистецтвознавство. Архитектура. - 2008. - № 7. - С. 110-115. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/had_2008_7_14.pdf.
П'ятницька Г. Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація [Текст] : монографія / Г. Т. П'ятницька ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : КНТЕУ, 2007. - 465 c.
Смоляр О. В. Особливості створення дизайну новітніх функціонально-просторових та художньо-образних типів готельно-ресторанних комплексів у стилі "неомодерн" [Електронний ресурс] / О. В. Смоляр // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. - 2012. - Вип. 18(1). - С. 133-138. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Uk_msshr_2012_18(1)__31.pdf.
Смоляр О. Принципи сучасного стилю Ар-Деко у створенні яскравих дизайнерських проектів інтер’єрів [Електронний ресурс] / О. Смоляр // Вісник Львівської національної академії мистецтв. - 2013. - Вип. 24. - С. 80-87. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Vlnam_2013_24_11.pdf.
Структурні зміни на ринку ресторанного господарства [Текст] / А. О. Аветисова [та ін.] ; заг. ред. А. О. Аветисова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського, 2003. - 177 с.
Цюцяк А. Розвиток ресторанної галузі Івано-Франківської області [Електронний ресурс] / А. Цюцяк // Товари і ринки. - 2014. - № 1. - С. 49-59.
Гарайда Д. В. ІНТЕР’ЄРИ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ, 90– Х РР. ХХ – ПОЧ. ХХІ СТ.: ДО ПИТАННЯ АНАЛІЗУ ЛІТЕРАТУРИ [Електронний ресурс] / Д. В. Гарайда – Режим доступу:
http://naukajournal.org/index.php/naukajournal/article/view/217