Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46087
   


Автор запитання: Настя із міста: Херсон :: Запитання: 36024  
Настя запитує:
Технологія напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів з риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини
Наша відповідь:
Доброго дня!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Бреславець Т. В. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Т. В. Бреславець ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2004. — 19 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2004/04btvkpo.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : монографія / Н. Г. Гринченко, Л. Ф. Товма, М. О. Янчева, А. Б. Горальчук, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О.О., 2013. - 169 c.
Гринченко Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. Г. Гринченко ; Хар. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2007/07gngors.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Джурик Н. Р. Основи технології продукції закладів ресторанного господарства : навч. посіб. / Н. Р. Джурик ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Л., 2008. - 396 c.
Ковалев Н.И., Куткина М.Н., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи. учебник. – М.: «Деловая литература», 2005.-. 467 с.
Козлов А. П. Риба та рибні товари : навч. посіб. / А. П. Козлов, В. А. Павлова, В. Д. Малигіна; Дніпропетр. ун-т економіки та права. - Д., 2008. - 280 c.
Кушніренко Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н. М. Кушніренко ; Одес. акад. харч. технологій. — О., 2007. — 17 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2007/07knmkts.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Пивоваров П. П. Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання : монографія / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, В. М. Михайлов, С. В. Іванов, А. А. Коваленко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев, Ю. Г. Абсалямов, А. В. Зайцев, М. О. Янчева ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 444 c.
Романенко О. В. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / О. В. Романенко ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2007. — 23 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2007/07rovopr.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Ростовський В. С. Системи технологій харчових виробництв : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 c.
Слащева А. В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. В. Слащева ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 18 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2006/06savsnt.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Л. З. Шильман ; Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка. - Глухів, 2012. - 179 c.
Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : монографія / [Гринченко Н. Г. та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі. - Харків : ХДУХТ : Малахін О. О., 2013. - 169 с.
Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Д.В. Федорова ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2006. — 22 с. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2006/06fdvpmv.zip&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1.
Шуміло Г. І. Технологія приготування їжі : навчальний посібник. - Ужгород: Госпрозрахунковий редакційно-видавничий відділ комітету інформації, 2007. – 556 с.

.: Розділ: Інше :: 4.02.2015 18.26.43 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.156934 seconds