Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46101
   


Автор запитання: Ольга із міста: Полтава :: Запитання: 36797  
Ольга запитує:
Добрий день! Допоможіть будь-ласка знайти таку інформацію: 1.Фактори, що впливають на зміну хімічного складу нерибних водних продуктів при зберіганні. 2.Дослідження умов зберігання нерибних водних продуктів.
Наша відповідь:
Доброго дня, Ольго!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Биотехнология морепродуктов [Текст] : учеб. для студ. и курсантов, обуч. в высш. и сред. проф. учеб. заведениях системы рыбохозяйств. комплекса по спец. 260302,260302.51 (2709) Технология рыбных продуктов, 240902.65 Пищевая биотехнология, 260602.65 Пищевая инженерия малых предприятий / Л. С. Байдалинова [и др.] ; ред. О. Я. Мезенова. - М. : Мир, 2006. - 559 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений).
Голубев В. Н. Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов [Текст] / В. Н. Голубев, О. И. Кутина. - СПб. : ГИОРД, 2005. - 401 с.
Лазоренко Г. Е. Дозовые нагрузки на население Украины от излучения естественного (210Ро) и чернобыльских радионуклидов при употреблении морепродуктов из черноморских рыб и моллюсков [Електронний ресурс] / Г. Е. Лазоренко, Г. Г. Поликарпов, Н. Ю. Мирзоева, Н. Н. Терещенко // Наукові праці [Чорноморського державного університету імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія"]. Сер. : Техногенна безпека. - 2012. - Т. 185, Вип. 173. - С. 28-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Npchdutb_2012_185_173_7.pdf.
Пентилюк Р. С. Оцінка якості сировини водного походження : конспект лекцій / Р. С. Пентилюк ; Одес. держ. екол. ун-т. - О. : ТЕС, 2013. - 157 c.
Пивоваров П. П. Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання : монографія / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, В. М. Михайлов, С. В. Іванов, А. А. Коваленко, Є. П. Пивоваров, В. В. Зайцев, Ю. Г. Абсалямов, А. В. Зайцев, М. О. Янчева ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 444 c.
Сердюков Я. К. Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м. Києва за нормальної якості та за псування [Електронний ресурс] / Я. К. Сердюков, О. Ю. Беспала // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 280-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/nvlnu_2010_12_2(4)__58.pdf.
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів : підручник / І. В. Сирохман. - К. : Знання, 2012. - 470 c.
Сирохман І. В. Товарознавство рибних і морепродуктів : [підручник] / І. В. Сирохман, О. Я. Родак, М. К. Турчиняк. - Львів : Растр-7, 2014. - 487 c.
Технологія кулінарної обробки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. спец. "Учитель технологій і креслення" ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Л. З. Шильман ; Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка. - Глухів, 2012. - 179 c.
Технология переработки рыбы и морепродуктов [Текст] : учеб. пособие для специалистов и студ. вузов пищевого профиля / Г. И. Касьянов [и др.]. - Ростов н/Д. : Издательский центр "МарТ", 2001. - 416 с.: ил. - (Технологии пищевых производств).
Товарознавство риби та рибних товарів [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.]. - К. : Центр учбової літератури, 2012. - 335, [1] с.
Юдічева О. П. Дослідження вмісту гістаміну в морожених нерибних водних продуктах [Електронний ресурс] / О. П. Юдічева, З. Я. Котова. – Режим доступу: http://www.lac.lviv.ua/fileadmin/www.lac.lviv.ua/data/News/Nauka/2014/Docs/LCA_Tezy_Konf_23_12_2014.pdf.

.: Розділ: Інше :: 5.05.2015 20.33.18 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.199718 seconds