Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45993
   


Автор запитання: Анастасія із міста: Херсон :: Запитання: 37304  
Анастасія запитує:
Аналіз ферментативного гідролізу цукрів
Наша відповідь:
Дорого дня, Анастасіє!
Краще уточнювати мету запиту (дипломна, курсова, реферат тощо)- від цього залежить наша відповідь. Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Ничик О. В.Удосконалення технології інвертних сиропів гідролізом цукрози клеровок жовтого цукру : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05 / О. В. Ничик; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2005. - 20 c. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2005/05novkjc.zip.
Погосян А. С. Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів ?-галактозидази : автореф. дис... канд. техн. наук / А. С. Погосян ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2007. - 17 c. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2007/07pasfpg.zip.
Штангеєва Н. І. Проблеми підвищення якості цукру і розширення асортименту продукції цукрових заводів / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Ничик, В. Є. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 59-61.

.: Розділ: Фізика. Хімія :: 28.09.2015 17.58.04 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.159964 seconds