Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45895
   


Автор запитання: Ольга із міста: Завалля :: Запитання: 37472  
Ольга запитує:
Доброго дня! Допоможіть, будь-ласка, підшукати матеріал для семінару на тему "Особливості роботи вчителя із учнями з девіантною поведінкою". Цікавить саме що мають робити вчителі з такими учнями на уроках (щоб не зривали уроки)
Наша відповідь:
Доброго дня, Ольга!

Пропонуємо Вам таку інформацію за Вашою темою:

http://vchytel.info/yak-pratsyuvaty-z-uchnyamy-deviantnoji-povedinky/ - Як працювати з учнями девіантної поведінки?

http://psyptnz.rv.ua/blog/podolannya-problem-deviantnoyi-povedinki-uchniv-ta-uchniv-yaki-vhodyat-do-grupi-riziku-2 - Подолання проблем девіантної поведінки учнів та учнів, які входять до «групи ризику».

http://static.klasnaocinka.com.ua/uploads/editor/3361/174318/sitepage_216/metodika_tehnolog_ya_prof_laktichno_roboti_z_uchnyami_z_dev_antnoyu_poved_nkoyu_.doc - Методика та технологія профілактичної роботи з учнями з девіантною поведінкою.

https://sites.google.com/site/krivorogkzsh45/osoblivosti-vihovnoie-roboti-z-vazkovihovuvanimi-ditmi - Особливості виховної роботи з важковиховуваними дітьми.

http://lydmula.blogspot.com/2014/03/blog-post_6795.html - Девіантна поведінка підлітків. Роль педагогів у профілактиці та корекції з девіантними підлітками.

profosvitakm.at.ua/zbirnik_korekcijnikh_program_1_kasprik_ost.doc – Збірник корекційних програм з профілактики девіантної поведінки учнів професійно-технічних навчальних закладів.

http://bibliofond.ru/view.aspx?id=653504 – Діти з девіантною поведінкою як об’єкт соціальної роботи (на прикладі м. Запоріжжя).

http://eprints.zu.edu.ua/18050/1/Шупікова.pdf - Особливості використання відео методу у роботі соціального педагога для профілактики девіантної поведінки підлітків.

Методика та технологія профілактичної роботи з учнями з девіантною поведінкою: матеріали роботи творчої групи /авторський колектив: Т.І. Вишинська, Н.О. Голишкіна, С.Л. Кузнякова, О.І. Пронякіна, Л.В. Федотьєва, І.С. Шевченко. - Кременчук, 2010. – 38с.

.: Розділ: Педагогіка. Психологія :: 19.10.2015 11.04.15 :.
.: Херсонська обласна бібліотека для дітей :.
   

Generated in 0.149472 seconds