Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 46233
   


Автор запитання: Яна із міста: полтава :: Запитання: 38821  
Яна запитує:
Допоможіть знайти інформацію на магістерську роботу про кукурудзяне борошно
Наша відповідь:
Доброго дня, Яно!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела інформації:
Бабіч О. В., Дорохович А. М. Безглютенове борошно доцільно використовувати при виробництві борошняних кондитерських виробів // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №4. – С. 20-22.
ВПЛИВ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО БОРОШНА НА ВАФЕЛЬНІ ВИРОБИ ТА ПЕРЕБІГ
Дослідження впливу гречаного борошна на реологічні характеристики тістових мас для хворих на целіакію та цукровий діабет / Дорохович А. М., Бабіч О. В., Яременко О. М., Дорохович В. В. // Матеріали ??? міжнародної науково – технічної конференції. – К.: НУХТ.– 2005.– 114 с.
Дослідження структурно – механічних властивостей тістових мас безглютенового печива для дітей хворих на целіакію / Яременко О.М., Яременко Н.А. Бабіч О.В., Дорохович А.М. // Програма і матерали 71 - ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем людства у XXI столітті”.–Ч.2. –К.: НУХТ. – 2005. – 56 с.
Збірник наукових праць – http://www.onaft.edu.ua/download/sbornik_st.pdf
Зварич Э. Продвижение кафе и ресторанов в социальных сетях [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.advertology.ru/article90244.htm.
Лещенко Ю. О. УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК БОРОШНА – ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ СЬОГОДНІ? СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БОРОШНОМЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ - http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=2465
Моргун В. Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових / В. Моргун, Д. Жигунов, О. Крошко // Зерно і хліб. – 2010. – № 3. – С. 39.
Писарець О. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / О. Писарець ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — Київ, 2015. — 21 с. : іл., табл.
ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ - http://www.google.com.ua/url?url=http://irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/prrteh_2014_3_10.pdf&rct=j&q=&esrc=s&sa=U&ved=0ahUKEwiYruqDiJDMAhVJJpoKHbyAD-4QFggYMAE&usg=AFQjCNFPMERbLiKIaFz45NQ3HMbbWkmSUg

.: Розділ: Інше :: 14.04.2016 14.05.45 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.161266 seconds