Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 45972
   


Автор запитання: Яна із міста: Полтава :: Запитання: 39153  
Яна запитує:
Добрий день!!! Допоможіть мені будь ласка, допоможіть знайти ДСТУ або хоч ТУ НА МОЛОЧНІ СОЛОДКІ СОУСИ ТА КУРАГУ І ФРУКТОЗУ.
Наша відповідь:
Пропонуємо таку інформацію:

ГОСТ 3622-68 Молоко и молочне продукты. Отбор проб и
подготовка их к испытанию. – Взамен ГОСТ 3622-57. – Введ. 01.07.69. – М.:
Изд-во стандартов, 2009. – 10 с.
ГОСТ 8764-73 Консервы молочные. Методы контроля. – Взамен
ГОСТ 8764-58. – Введ. 01.07. 1974. – М.: Изд-во стандартов, 1985. – 33 с.
ГОСТ 8764-73 Консервы молочные. Методы контроля. – Взамен
ГОСТ 8764-58. – Введ. 01.07. 1974. – М.: Изд-во стандартов, 1985. – 33 с.
ГОСТ 26889-86 Продукты пищевые и вкусовые. Общие указания по
определению содержания азота методом Кьельдаля. – Введ. 01.01.87. – М.: Изд-
во стандартов, 1986. – 4 с.
*************************************************************************
Для виробництва десертів використовують наступну сировину:

молоко коров’яче питне згідно ДСТУ 2661;
молоко незбиране сухе згідно ГОСТ 4495;
молоко сухе знежирене згідно ГОСТ 10970;
вершки сухі згідно ГОСТ 1349;
вершки з коров'ячого молока по РСТ УРСР 1326;
олія кукурудзяна рафінована дезодорована згідно ДСТУ ГОСТ 8808;
180
олія соняшникова рафінована дезодорована згідно з ГОСТ 1129;
цукор ванільний згідно ДСТУ 1009
цукор-пісок згідно ДСТУ 2316
крохмаль кукурудзяний згідно ДСТУ 3976
масло коров’яче згідно ГОСТ 37
кислота лимонна харчова згідно ГОСТ 908
какао-порошок згідно ГОСТ 108
вершки сухі згідно ГОСТ 1349
вода питна згідно ГОСТ 2874
джеми згідно ГОСТ 7009
сіль кухонна згідно ДСТУ 3583
варення згідно ГОСТ 7061
желатин згідно ГОСТ 11293
натрій фосфорнокислий 2-заміщений згідно ГОСТ 11773
ванілін згідно ГОСТ 16599
***************************************************************************
Гребельник, О. П. Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертів [Текст] / О. П. Гребельник // Молочна промисловість. – 2003 г. - №3 – с. 46-48.

Жукова, І. М. Корисні і смачні страви з молока і молочних продуктів [Текст] / І.М. Жукова– Донецьк: ТОВ ВКФ “Бао”, 2007. – 288 с.
Козлов, В. Н., Затирка, А. Ф. Технология молочно-белковых продуктов [Текст] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. – К.: Урожай, 1988. – 162 с.
Касторных М.С.,Селезнева Т.Д. Молочный коктейль на основе пахты
и молочной сыворотки // Соврем.технология сыроделия и
безотход.перераб.молока.-Ереван,1989.-С.318-319.
****************************************************************************
1. Баранов В. С., Мглинец А.И., Алешина Л.М. и др. Технология производства продукции общественного питания. Учебник. — М.: Экономика, 1986. — 400 с.
2. Общая технология пищевых производств / под ред. Ковальской Л.П. – М.: Колос, 1993.- 384 с.
3. Гницевич В. А. Теоретические основы технологии пищевых производств. Учебное пособие ДонГУЭТ, 2002г. 78с.
4. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий общественного питания. Москва, экономика 1982г. 718с.
5. СанПиН 2.3.6.1079-01 Санитарно-эпидемиологические требования к организации общественного питания, изготовлению и оборотоспособности в них пищевых продуктов и продовольственного сырья.
6.Шумило Г. И. Технология приготовления пищи. Учебное пособие. –К.: Кондор, 2008г. – 369с.
7.Гницевич В.А. Новый перспективный вид сырья для производства десертов с пенной структурой / В.А. Гницевич, О.О. Васильева // Научный вестник Полтавского университета потребительской кооперации Украины. –2001. –No3. –С.70-72.
8.Шуміло Г.І. Технологія приготування їжі. Навчальний посібник. – К.: Кондор, 2008. – 369с.
9.Коршунова Г.Ф.; Слащева А.В. Солодкі страви і десерти. Навчальний посібник. Донецьк 2013р. – 279с.
10.Химический состав блюд и кулинарных изделий (справочник). – Г., 1994г., 1-3 том.
11. Сабиров А.В. Технология отрасли. Опорный конспект. ДонНУЭТ, Донецк 2013г; - 73с. 12. Ковалёв Н. И., Куткина М.М., Кравцова В.А. Технология приготовления пищи.- М.: Деловая литература,1999.
13. Справочник технолога общественного питания.- М.: Колос,2000
14. http://document.ua
15. http://gost.at.ua

На жаль більш інформації не маємо, можливо ця література буде для Вас корисна.

.: Розділ: Інше :: 21.06.2016 21.58.06 :.
.: Донецкая областная универсальная научная библиотека им. Н.К. Крупской :.
   

Generated in 0.161629 seconds