Доброго дня допоможіть знайти інформацію для презентації на тему "Біобезпека у виробництві вина", Дякую)
Пропонуємо таку інформацію:
663.2;В15 Валуйко Г.Г. Технология столовых вин. - М.:Пищевая пром-сть, 1969. - 304 с.
663.2;В15 Валуйко, Г. Г. Биохимия и технология красных вин. - М.:Пищевая пром-сть, 1973. - 296 с.
663.25;В15 Валуйко, Г. Г. Виноградные вина. - М.:Пищ. пром-сть, 1978. - 254 с.
36.874;В15 Валуйко, Г.Г. Стабилизация виноградных вин. - М.:Агропромиздат, 1987. - 158 с.
36.874;В15 Валуйко Г.Г. Технология вина. - К.:Центр учебной литературы, 2003. - 603 с.
Теория и практика виноделия. - М.:Пищ. пром-сть, 1979.
Виноград: профессиональное отраслевое издание виноградарей и виноделов
Украины №3 (26), 2010. - 75с.
Гелібтерман Л. Винна азбука /Л.Гелібтерман. – М.: „Вид-во Жигульського”,
2001.- 200 с.
Ратушняк Г.С. Енергозбереження в системах біоконверсії / Г.С.Ратушняк,
В.В. Джеджула. – Вінниця: ВНТУ, 2006. – 83 с.
663.25;С56 Современные способы производства виноградных вин. - М. : Лег. и пищ. пром-ть, 1984. - 328 с.
СПРАВОЧНИК ПО ВИНОДЕЛИЮ. - М.:АГРОПРОМИЗДАТ, 1985. - 447 С.
*********************************************************************
Закон Про виноград та виноградне вино від 16.06.2005 № 2662-IV / Портал ВРУ Законодавство України. — Режим доступу до ресурсу :
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2662-15.
Таирово - Институт виноградарства и виноделия им. В.Е. Таирова. – Режим доступу:
http://tairov.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&id=77
3. біотехнологія алкогольних та слабоалкогольних напоїв. – Режим доступу:
http://skaz.com.ua/cultura/5696/index.html
На жаль більш інформації не маємо.