доброго вечора) мені потрібен матеріал на презентацію по темі біобезпека у виробництві хлібного квасу
Доброго дня, Юлю!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Бойко М. І. Дослідження динаміки кислотності у процесі бродіння квасного сусла з різних екстрактів і концентратів та аналіз показників готового квасу [Електронний ресурс] / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 338-341. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__83.
Бойко М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / М. І. Бойко; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 20 c. - Режим доступу:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/16951/1/aref_boyko.pdf.
Гавриляк М. Я. Дослідження споживчих переваг на ринку безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / М. Я. Гавриляк, Р. Шевчик // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2014. - Вип. 14. - С. 130-133. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2014_14_28.
Демчак І. М. Методичні положення визначення економічних норм і нормативів у пиво-безалкогольній промисловості на виробництво пива, солоду, мінеральних вод / І. М. Демчак, О. О. Митченок, Л. П. Корніяш, А. Л. Солошонок, О. М. Полонська ; Укр. НДІ продуктивності АПК. - Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2011. - 74 c. - (Б-ка спеціаліста АПК "Екон. нормативи").
Доронін В. В. Тренд здорових напоїв на ринку безалкогольної продукції України [Електронний ресурс] / В. В. Доронін // Маркетинг в Україні. - 2009. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mvu_2009_4_6.
Дубковецький І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / І. В. Дубковецький ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2005. - 21 c.
Дулька О. С. Використання сорбційних матеріалів при підготовці води для виробництва хлібного квасу [Електронний ресурс] / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, С. І. Олійник // Харчова промисловість. - 2015. - № 18. - С. 62-64. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_18_13.
Карпутіна М. В. Нове у технології безалкогольного напою, отриманого з використанням культури Medusomyces gisevii [Електронний ресурс] / М. В. Карпутіна, В. Л. Прибильський, Н. О. Григоренко, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 86-91. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__23.
Кошова В. М. Дослідження і підбір натуральних інгредієнтів для приготування безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / В. М. Кошова, З. М. Романова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 63-65. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_24.
Левченко Ю. В. Удосконалення технології квасу за рахунок додавання рослинної сировини місцевого походження [Електронний ресурс] / Ю. В. Левченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2009. - № 1. - С. 86-88. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2009_1_21.
Логойда П. І. Квас - традиція поколінь [Електронний ресурс] / П. І. Логойда, Р. М. Мацюк, М. О. Одинець // Мистецтво лікування. - 2015. - № 5/6. - С. 68-72. - Режим доступу:
http://www.health-medix.com/articles/misteztvo/2015-10-04/prevent.pdf.
Олійник С. І. Застосування альмандину у водоочищенні під час виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] / С. І. Олійник, В. Л. Прибильський, Н. М. Чуприна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 227-230. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__59.
Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою [Електронний ресурс] / В. Л. Прибильський, Р. М. Мукоїд, Фионг Донг Нгуен // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 33-36. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__7.
Прибыльский В. Л. Использование молочной сыворотки в технологии хлебного кваса [Електронний ресурс] / В. Л. Прибыльский, З. Н. Романова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 3. - С. 29-31. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_3_9.
Товажнянський Л. Л. Покращення теплової інтеграції процесу концентрування квасного сусла [Електронний ресурс] / Л. Л. Товажнянський, О. Ю. Перевертайленко, А. О. Гарєв, К. О. Горбунов, С. М. Биканов, Н. О. Толста // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(2). - С. 146-151. - Режим доступу:
http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(2)__36.
Черевко О. І. Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. для студ. ВНЗ / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий ; ред.: Л. М. Крайнюк. - Суми : Ун-т. кн., 2012. - 511 c.
http://uapatents.com/2-59229-sposib-virobnictva-khlibnogo-kvasu.html
http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Chem_Biol/nvlnau/Sg/2011_33/1.pdf
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/6737/1/Untitled.FR14.pdf
http://www.arseniivskyi.ua/ua/about-arseniivskyi/production/
http://pidruchniki.com/10691107/tovaroznavstvo/kvas_napoyi_hlibnoyi_sirovini
findpatent.com.ua/patent/223/2233869.html
http://er.nau.edu.ua/bitstream/NAU/10049/1/Дослідження мікрофлори концентрата квасного сусла.pdf