Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 33 .:. Запитань у базі: 45992
   


Автор запитання: Ірина із міста: Львів :: Запитання: 40372  
Ірина запитує:
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якою літературою варто скористатися при написанні дисертації з дослідження проблеми підготовки фахівців для харчової і переробної промисловості
Наша відповідь:
Доброго дня, Ірино!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела: (зверніть увагу на списки літератури в кінці статей):
1. Білоус Л. Й. Кадрова політика підготовки фахівців робітничих професій, як стратегія розвитку національної харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Науковий огляд. – 2014. – № 1, т. 2. – С. 11-19. – Режим доступу: http://library.tneu.edu.ua/images/stories/praci_vukladachiv/Івано-Франківський філіал/кме/Білоус Л.Й/111білоус, л. й. кадрова політика підготовки фахівців робітн.pdf.
2. Білоус, Л. Й. Підготовка кадрів для підприємств харчової галузі: розвиток та перспективи [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Інноваційна економіка. – 2013. – № 5. – С. 166-172. - Режим доступу: http://irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/inek_2013_5_44.pdf.
3. Білоус Л. Й. Підготовка кадрів робітничих професій харчової галузі в професійно-технічних навчальних закладах та на виробництві [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Економіка харчової промисловості. - 2013. - № 3. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_10.
4. Білоус, Л. Й. Система професійної підготовки робітничих кадрів на підприємствах України [Електронний ресурс] / Л. Й. Білоус // Науковий огляд : міжнар. наук. журнал. – 2015. – С. 5-24. - Режим доступу: http://library.tneu.edu.ua/images/stories/praci_vukladachiv/Івано-Франківський філіал/кме/Білоус Л.Й/11Система професійної підготовки робітничих кадрів на підприємствах України.pdf.
5. Дудка Т. Ступенева підготовка фахівців у розрізі вітчизняного та зарубіжного освітнього досвіду ХХ – початку ХХІ століть [Електронний ресурс] / Т. Дудка, Л. Бондарина // Обрії. - 2014. - № 2. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/obrii_2014_2_5.
6. Заєць В. А. Підготовка фахівців харчових галузей з питань безпеки [Електронний ресурс] / В. А. Заєць, О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко // Якість технологій та освіти. - 2011. - № 2. - С. 163-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/yakict_2011_2_33.
7. Лазарєва Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі [Електронний ресурс] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2011. - № 30-31. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2011_30-31_12.
8. Лазарєва Т. А. Теоретичні і методичні засади підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності : автореф. дис. ... д-ра пед. наук : 13.00.04 / Т. А. Лазарєва ; НАПН України, Ін-т проф.-техн. освіти. - Київ, 2015. - 40 c.
9. Лазарєва Т. А. Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності [Електронний ресурс] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 69-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pipo_2013_40-41_12.
10. Лобур М. С. Формування професійно значущих якостей майбутніх молодших спеціалістів сфери харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис... канд. пед. наук / М. С. Лобур ; Центр. ін-т післядиплом. пед. освіти АПН України. - Київ, 2006. - 19 c. – Режим доступу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=ARD&P21DBN=ARD&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Z21ID=&Image_file_name=DOC/2006/06lmsssh.zip.
11. Лутковська С. М. Діалогово-дискусійні технології у підготовці майбутніх фахівців переробної харчової промисловості [Електронний ресурс] / С. М. Лутковська // Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання у підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми. - 2013. - Вип. 36. - С. 118-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sitimn_2013_36_28.
12. Недосєкова Н. С. Формування готовності до професійної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю у процесі виробничої практики : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Н. С. Недосєкова ; Херсон. держ. ун-т. - Херсон, 2014. - 20 c.
13. Ткачук С. І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки [Електронний ресурс] / С. І. Ткачук // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2016. - Вип. 137. - С. 58-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2016_137_16.
14. Туриця О. О. Основні принципи інтегрованого навчання майбутніх фахівців харчового профілю [Електронний ресурс] / О. О. Туриця // Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету. Серія: Педагогіка. - 2013. - №. 1. - С. 228-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmdpu_2013_1_47.
15. Туриця О. Професійна спрямованість навчання як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчового профілю [Електронний ресурс] / О. Туриця // Вісник Львівського університету. Серія : Педагогічна. - 2013. - Вип. 29. - С. 48-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VLNU_Ped_2013_29_7.

.: Розділ: Освіта :: 3.03.2017 13.41.40 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.199856 seconds