Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46134
   


Автор запитання: алина із міста: кривий ріг :: Запитання: 41046  
алина запитує:
Здравствуйте, мне нужны статьи, тезы на тему : "Ключові підходи управління поведінкою персоналу в ресторанно-готельному госодарсті" если можно с ссылками , заранее спасибо!
Наша відповідь:
Доброый день, Алина!
Предлагаем Вам просмотреть следующие источники:
1. відповіді – Віртуальна бібліографічна довідка – Розширений пошук – Пошук за: Номером запитання - 40989, 40988, 39997, 39924, 39811, 39594.
2. Александрова С. А. Кваліметрична оцінка як інструмент управління персоналом готелю [Електронний ресурс] / С. А. Александрова // Проблеми і перспективи розвитку підприємництва. - 2016. - № 3(2). - С. 36-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/piprp_2016_3(2)__9.
3. Вакуленко Т. В. Сучасні аспекти управління персоналом на підприємствах готельного господарства [Електронний ресурс] / Т. В. Вакуленко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2013. - № 5. - С. 113-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2013_5_21.
4. Гакова М. В. Концептуальні підходи до управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] / М. В. Гакова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. : Економічні науки. - 2014. - № 4. - С. 130-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvpusk_2014_4_21.
5. Гуляєва Н. Маркетинговий підхід до формування персоналу готелів [Електронний ресурс] / Н. Гуляєва, О. Полтавська // Вісник Київського національного торговельно-економічного університету. - 2011. - № 1. - С. 20-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vknteu_2011_1_3.
6. Козак К. Б. Дослідження проблем управління персоналом в готельно-ресторанній галузі [Електронний ресурс] / К. Б. Козак, Г. Ф. Маркова // Економіка харчової промисловості. - 2015. - Т. 7, № 4. - С. 45–51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_7_4_8.
7. Полтавська О. Підходи до удосконалення механізмів матеріального стимулювання персоналу підприємств готельного господарства: аналіз зарубіжного досвіду [Електронний ресурс] / О. Полтавська // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2015. - Вип. 1. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Sepid_2015_1_11.
8. Полтавська О. В. Управління матеріальним стимулюванням персоналу підприємств готельного господарства : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / О. В. Полтавська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2015. - 27 c.
9. Савенко І. І. Тенденції розвитку підприємств в нових реаліях України : монографія / І. І. Савенко, Н. О. Домбровська, Ю. Б. Каламан, Л. П. Попов, В. Ю. Осипчук; ред.: І. І. Савенко, І. О. Сєдікова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Букаєв В.В., 2015. - 127 c.
10. Снігур Х. А. Впровадження інноваційних технологій в систему управління персоналом готельного закладу [Електронний ресурс] / Х. А. Снігур // Бізнес Інформ. - 2014. - № 10. - С. 143-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_10_23.

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 3.10.2017 20.48.47 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.155575 seconds