Добрий день! Допоможіть мені знайти інформацію про кваси з нетрадиційної сировини, що досліджують і розробляють українські вчені
Доброго дня, Даріє! Радимо Вам попрацювати з наступними посиланнями: –
file:///C:/Users/User/Desktop/11276-24376-2-PB.pdf
–
file:///C:/Users/User/Desktop/40494-79068-1-PB.pdf
–
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/8017/1/85693.pdf
–
http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/viewFile/890/939
–
https://ukrlogos.in.ua/documents/logos_the_art_of_scientific_mind_1_december_2018_page_69.pdf
–
file:///C:/Users/User/Desktop/40494-79068-1-PB (1).pdf
–
https://pidruchniki.com/10691107/tovaroznavstvo/kvas_napoyi_hlibnoyi_sirovini
– Прибильський В. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв : використання в квасному виробництві столових буряків / В. Прибильський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 4. - С. 14-15.
– Ручкіна Н. Квас / Н. Ручкіна // Хімія. - 2013. - № 18: Вкладка "Хімія. Позакласна робота". - С. 6-8.
– Георгиевский Н. Химический состав кваса, отношение его к пиву, с замечаниями о диетическом его значении / Н. Георгиевский // Здоровье. - 1875. - № 11. - С. 243-246.
– Горніч М. Медовий квас як новий продукт бджільництва / М. Горніч // Садівництво і виноградарство. Технології та інновації. — 2018. — № 2 (10), квіт. — С. 86-88.
– Якубович Ф. Ф. Производство кваса из кукурузного сырья / Ф. Ф. Якубович // Пищевая промышленность (пивоваренная, безалкогольная, винодельческая, спиртовая и ликеро-водочная)). – 1962. – № 9. – С. 1-3.