Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 34 .:. Запитань у базі: 46023
   


Автор запитання: Дарія із міста: Полтава :: Запитання: 43162  
Дарія запитує:
Добрий день! Допоможіть мені знайти інформацію про кваси з нетрадиційної сировини, що досліджують і розробляють українські вчені
Наша відповідь:
Доброго дня, Даріє! Радимо Вам попрацювати з наступними посиланнями: – file:///C:/Users/User/Desktop/11276-24376-2-PB.pdf
file:///C:/Users/User/Desktop/40494-79068-1-PB.pdf
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/8017/1/85693.pdf
http://journal.puet.edu.ua/index.php/nvts/article/viewFile/890/939
https://ukrlogos.in.ua/documents/logos_the_art_of_scientific_mind_1_december_2018_page_69.pdf
file:///C:/Users/User/Desktop/40494-79068-1-PB (1).pdf
https://pidruchniki.com/10691107/tovaroznavstvo/kvas_napoyi_hlibnoyi_sirovini
– Прибильський В. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв : використання в квасному виробництві столових буряків / В. Прибильський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 4. - С. 14-15.
– Ручкіна Н. Квас / Н. Ручкіна // Хімія. - 2013. - № 18: Вкладка "Хімія. Позакласна робота". - С. 6-8.
– Георгиевский Н. Химический состав кваса, отношение его к пиву, с замечаниями о диетическом его значении / Н. Георгиевский // Здоровье. - 1875. - № 11. - С. 243-246.
– Горніч М. Медовий квас як новий продукт бджільництва / М. Горніч // Садівництво і виноградарство. Технології та інновації. — 2018. — № 2 (10), квіт. — С. 86-88.
– Якубович Ф. Ф. Производство кваса из кукурузного сырья / Ф. Ф. Якубович // Пищевая промышленность (пивоваренная, безалкогольная, винодельческая, спиртовая и ликеро-водочная)). – 1962. – № 9. – С. 1-3.

.: Розділ: Інше :: 3.06.2019 11.35.10 :.
.: Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка :.
   

Generated in 0.17058 seconds