Виртуальная библиографическая справка. Объединенная справочная служба публичных библиотек Украины
     
   
     
Привет, Гость :: Вход
українська мова     русский язык

Лимит вопросов на сегодня: 34 .:. Вопросов в базе: 46023
   


Автор вопроса: Даша из города: Полтава :: Вопрос: 43165  
Даша спрашивает:
Доброго дня допоможіть знайти інформацію за темою : " Біотехнологічні процеси, що протікають у виробництві квасу".Буду дуже вдячна
Наш ответ:
Доброго дня, Даша!
Пропонуємо Вам переглянути наступні джерела:
Леонтьев, П. Л. Производство хлебного кваса : учеб. пособие для подгот. кадров массовых профессий / П. Л. Леонтьев. - М. : Гизлегпищепром, 1953. - 55 с. : а-ил. - Б. ц.
Якубович, Федор Федорович. Производство хлебного кваса [Текст] / Федор Якубович. - М. : Пищевая промышленность, 1968. - 159 с. - Б. ц.
Рудольф, Владимир Васильевич. Производство кваса / В. В. Рудольф. - М. : Лег. и пищ. пром-сть, 1982. - 153 с. : а-ил ; 21 см. - Библиогр.: с. 151. - Б. ц.
Сидор, Василь Михайлович. Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.
Прибильський, В. Новий вид квасу дає змогу інтенсифікувати технологію, розширити асортимент напоїв [Текст] : використання в квасному виробництві столових буряків / В. Прибильський // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 4. - С. 14-15
Ручкіна, Н. Квас [Текст] / Н. Ручкіна // Хімія. - 2013. - № 18: Вкладка "Хімія. Позакласна робота". - С. 6-8
Колесецкая, Г. Секреты русского кваса [Текст] / Г. Колесецкая // Химия в школе. - 2006. - № 6. - С. 41-47. - Библиогр.: 11 наим.
Нарожная, Татьяна. Ода квасу [Текст] / Татьяна Нарожная // Мир семьи. - 2012. - № 5. - С. 52-53
Георгиевский, Н. Химический состав кваса, отношение его к пиву, с замечаниями о диетическом его значении [Текст] / Н. Георгиевский // Здоровье. - 1875. - № 11. - С. 243-246
Підлісний, П. Удосконалення процесів : кондиціювання й вилучення діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря при виробництві солоду / П. Підлісний // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 10. - С. 28-29 : Схема аерації барабанної солодовні
http://www.dstu.dp.ua/Portal/Data/5/8/2-8-b4.pdf
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/2279/1/Lixach_Prom_bio_metod_2016.pdf
http://dspace.ltsu.org/bitstream/123456789/3126/2/Matsayi.pdf
https://studopedia.su/16_12407_mikrobiologichni-protsesi-harchovih-virobnitstv.html
https://knowledge.allbest.ru/cookery/3c0a65635b2ad69b4c43a89521206d37_0.html
https://pidruchniki.com/10691107/tovaroznavstvo/kvas_napoyi_hlibnoyi_sirovini
http://ua-referat.com/Виробництво_квасу
http://foodtecnology.info/tehnologiya-kvasu-i-bezalkogolnyh-napoyiv
http://arseniivskyi-kvas.com.ua/birobnitstvo-givogo-kvasu/
https://studopedia.com.ua/1_41139_tehnologiya-kvasu-i-bezalkogolnih-napoiv.html

.: Раздел: Прочее :: 5.06.2019 14.37.30 :.
.: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського :.
   

Generated in 0.381203 seconds