Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 33 .:. Запитань у базі: 46058
   


Автор запитання: Альона із міста: Кам'янець-Подільський :: Запитання: 43982  
Альона запитує:
Яка література підійде під цю тему: Засоби омовлення харчових кодів культури у збірці оповідань "Львів.Смаколики.Різдво"?
Наша відповідь:
Доброго дня, Альоно! Пропонуємо переглянути наступну літературу:
Артюх Л. Система харчування у слов'ян, ціннісні орієнтири в історичному розвиткові та поетика харчовоїкультури в книзі "Коды повседневности в славянской культуре: Еда и одежда" [Електронний ресурс] / Л. Артюх // Народна творчість та етнологія. - 2014. - № 6. - С. 107-109. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/UJRN/NTE_2014_6_21

Боговін О. В. Культурний код як функціональний елемент сучасного літературознавчого дискурсу [Електронний ресурс] / О. В. Боговін // Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Сер. : Філологічні науки. - 2018. - Вип. 15. - С. 114-119. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/UJRN/nzbdpufn_2018_15_18

Галинська О. М. Українська та англійська харчова традиція у дзеркалі фразеології: лінгвокультурологічний та етнокультурний аспекти / О. М. Галинська // Наукові записки Національного університету "Острозька академія". Серія : Філологічна. - 2015. - Вип. 55. - С. 57-60. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2015_55_21


Матузкова О. П. Харчовий код культури у фразеології англійської, української та грецької мов [Електронний ресурс] / О. П. Матузкова, І. В. Діброва // Записки з романо-германської філології. - 2019. - Вип. 2. - С. 189-208. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zrgf_2019_2_20

Скубіда Л. Ю. Гастрономічний код культури в турецькій народній літературі: особливості та специфіка [Електронний ресурс] / Л. Ю. Скубіда // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Філологія. Соціальні комунікації. - 2018. - Т. 29(68), № 4. - С. 177-182. - Режим доступу:http://nbuv.gov.ua/UJRN/UZTNU_filol_2018_29(68)_4_34


Харчові традиції - ментальний код нації : колект. монографія / Г. І. Віват, С. І. Ковпік, В. Б. Мусій, Л. В. Рева-Лєвшакова, С. В. Форманова, Л. А. Осіпова, Л. П. Бойко, О. С. Зінченко, Н. О. Зубець, Т. Ф. Коляда-Березовська , В. О. Кравченко, А. В. Лупол, А. Т. Малиновський, Я. В. Машарова, Н. Г. Мельник, В. П. Михайлюта, О. І. Філіпенко, О. І. Южакова, С. І. Вікуль, Н. А. Дзюба, Г. М. Войтенко , О. І. Гриньків, Т. Г. Казарян, О. О. Кирилова, О. В. Шевчук , Н. Г. Червякова; ред.: Г. І. Віват. - Одеса : ВМВ, 2018. - 231 c.

.: Розділ: Література :: 12.04.2020 13.45.59 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.165317 seconds