Віртуальна бібліографічна довідка. Об'єднана довідкова служба публічних бібліотек України
     
   
     
Привіт, Гість :: Вхід
українська мова     русский язык

Ліміт запитань на сьогодні: 36 .:. Запитань у базі: 46191
   


Автор запитання: Аня із міста: Київ :: Запитання: 47839  
Аня запитує:
Добрий день. Цікавить розвиток виробництва органічних продуктів харчування в Україні.
Наша відповідь:
Добрий день. Аню, радимо вам таку літературу за вашим запитом:
Амонс С. Е. Стан та перспективи розвитку виробництва органічної продукції в Україні [Електронний ресурс] / С. Е. Амонс // Сільське господарство та лісівництво. — 2021. — № 22. — С. 221-236. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2021_22_20.
Басюркіна Н. Й. Особливості розвитку виробництва органічних продуктів харчування в Україні [Електронний ресурс] / Н. Й. Басюркіна // Економіка харчової промисловості. — 2013. — № 3. — С. 45-49. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2013_3_12.
Вознюк О. І. Перспективи розвитку виробництва органічних молочних продуктів в Україні та світі [Електронний ресурс] / О. І. Вознюк // Аграрна наука та харчові технології. — 2017. — Вип. 1. — С. 187-198. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_27.
Городняк І. В. Аналіз ринку органічної продукції в Україні [Електронний ресурс] / І. В. Городняк, С. В. Петровський // Економічний простір. — 2023. — № 184. — С. 31-35. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecpros_2023_184_7.
Дітріх І. В. Тенденції світового ринку щодо органічних продуктів харчування [Електронний ресурс] / І. В. Дітріх, Я. С. Литвин // Проблеми і перспективи економіки та управління. — 2015. — № 2. — С. 70-77. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ppeu_2015_2_11.
Жукова Я. Ф. Підтвердження автентичності органічних молочних продуктів: аналіз потенційних маркерів [Електронний ресурс] / Я. Ф. Жукова, П. І. Петров // Продовольчі ресурси. — 2017. — № 9. — С. 167-175. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_23.
Косар Н. С. Дослідження ринку органічних продуктів харчування України та напрями підвищення їх конкурентоспроможності [Електронний ресурс] / Н. С. Косар, Н. Є. Кузьо. // Ефективна економіка. — 2016. — № 2. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2016_2_13.
Крусір Г. В. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. — 2015. — № 1. — С. 60-64. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14.
Латишева В. В. Маркування органічних харчових продуктів в Україні: загальна характеристика правового регулювання [Електронний ресурс] / В. В. Латишева, В. М. Прилипко // Право і суспільство. — 2015. — № 4(2). — С. 63-67. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pis_2015_4(2)__13.
Мазур Т. Г. Особливості виробництва органічних харчових продуктів [Електронний ресурс] / Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. — 2014. — Вип. 29(2). — С. 29-33. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_29(2)__7.
Притульська Н. В. Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Товарознавчий вісник. — 2022. — Вип. 15(1). — С. 129-137. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2022_15(1)__14.
Сопільняк І. С. Перспективи розвитку інтернет-торгівлі органічними продуктами харчування вітчизняного виробництва [Електронний ресурс] / І. С. Сопільняк // Проблеми системного підходу в економіці. — 2018. — Вип. 3(2). — С. 100-104. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2018_3(2)__19.
Ткаченко О. М. Перспективи розвитку ринку органічних продуктів в Україні та світі [Електронний ресурс] / О. М. Ткаченко, І. О. Гаркавенко, С. А. Бондар // Формування ринкових відносин в Україні. — 2023. — № 4. — С. 55-63. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/frvu_2023_4_10.
Томашевська О. А. Виробництво органічних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / О. А. Томашевська, Т. В. Мірзоєва // Агросвіт. — 2012. — № 21. — С. 2-5. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2012_21_2.
Харченко Т. Б. Перспективи розвитку ринку органічної продукції в Україні [Електронний ресурс] / Т. Б. Харченко // Економіка АПК. — 2013. — № 9. — С. 37-41. — Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2013_9_8.

.: Розділ: Економіка. Фінанси :: 14.06.2024 11.35.49 :.
.: Національна бібліотека України для дітей :.
   

Generated in 0.140935 seconds