ПІДБІР ПЕРСПЕКТИВНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ НАПОЇВ З ПІДВИЩЕНОЮ БІОЛОГІЧНОЮ ЦІННІСТЮ
Доброго дня! Перегляньте наступні джерела:
Безусов А. Т. Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв / А. Т. Безусов, Т. М. Афанасьєва, С. В. Терзі та ін. // Харчова наука і технологія. – 2013. – № 4(25). – С. 85-88.
Гойко І. Ю. Перспективи використання дикорослої сировини для одержання безалкогольних напоїв антиоксидантної дії / І. Ю. Гойко, І. О. Сімахіна // Наукові праці Нац. ун-ету харчових технологій. – 2014. – Т. 20. – № 6. – С. 219-226.
Гудзь Н. І. Фіточаї-лікарські засоби чи парафармацевтики / Н. І. Гудзь, Р. Е. Дармогра, Р. М. Лисюк та ін. // Теоретичні та практичні аспекти дослідження лікарських рослин: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. internet-конф., м. Харків, 21-23 берез. 2016 р. – Харків : НФаУ, 2016. – С. 90-91.
Ніконов І. В. Розробка технології функціональних овочевих напоїв: кваліф. робота СВО «Магістр» за освіт.-проф. програмою «Індустрія здорового харчування» зі спеціальності «Харчові технології» / І. В. Ніконов ; [Таврій. держ. агротехнолог. у-тет ім. Дмитра Моторного]. – Запоріжжя, 2024. – 94 с.
Паска М. З. Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ.
конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 25-26.
Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с.
Стеценко Н. Наукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів / Н. Стеценко, І. Гойко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. – 2021. - № 4 (2). – С. 316-329.
Технологія безалкогольних напоїв : підручник / В. Л. Прибильський, З. М. Романова, В. М. Сидор та ін. ; за ред. В. Л. Прибильського. – Київ : НУХТ, 2014. – 312 с.
Тюха І. В. Світові тенденції ринку безалкогольних напоїв / І. В. Тюха, І. В. Савчук // Економіка та держава. – 2017. – № 12. – С. 48-53.
Аналіз ринку соків в Україні. 2021 рік : дослідження ринків [Електронний ресурс] // Pro Capital Group, 2004-2024 : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:
https://pro-consulting.ua/ua/issledovanie-rynka/analiz-rynka-sokov-v-ukraine-2021-god. – Назва з екрана.
Бондарчук З. Використання рослинної сировини як біологічно активних речовин для напоїв функціонального призначення [Електронний ресурс] / З. Бондарчук, Ю. Куриленко // Інновації та технології в сфері послуг і харчування. - 2022. - № 2. – С. 38-43. – Режим доступу:
https://journals.chdtu.ck.ua/index.php/itsf/article/view/67.
Завадинська О. Ю. Напої функціонального призначення на основі продуктів меду [Електронний ресурс] / О. Ю. Завадинська // Наукове мислення : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:
http://naukam.triada.in.ua/index.php/konferentsiji/persha-praktichno-piznavalna-internet-konferentsiya/16-kharchovi-tekhnologiji-ta-inzheneriya/8-zavadinska. – Назва з екрана.
Смакові товари : безалкогольні напої [Електронний ресурс] // StudFiles : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:
https://studfile.net/preview/9885105/page:6/. – Назва з екрана.
Коберник І. В. Обґрунтування вибору лікарської рослинної сировини при виробництві безалкогольних напоїв тонізуючої дії на основі зеленого чаю [Електронний ресурс] / І. В. Коберник // Європейська наукова платформа : [вебсайт]. – Електрон. дані. – Режим доступу:
https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/2617-7064/issue/view/1. – Назва з екрана.
Свистун О. Ацидофільний напій зі стевією та гарбузом / О. Свистун ; [Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя] // Природничі та гуманітарні науки: актуальні питання : матеріали ? Міжнар. наук.-техн. конф. м. Теронопіль. – Тернопіль, 2021. – С. 68-68. – Електрон. аналог друк. вид : Режим доступу :
https://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36173/2/MSNTK_2021_Svystun_O-Acidophilic_drink_with_stevia_68.pdf. – Назва з екрана.