Добрий ранок допоможіть будь ласка знайти необхідну інформацію для написання курсової роботи на тему : "Виробництво молока у корівнику на 200 чоловік та переробки молока з виготовленням заквасок для кефіру " Дуже дчкую
Шановна Татьяно! На жаль повної відповіді на Ваше питання немає, але попрацюйте уважно з цим матеріалом, що я пропоную, а ще раджу скористатися бібліотекою, де можна взяти матеріал по технології молочних продуктів:
1.
http://www.myslenedrevo.com.ua/studies/andrienko/35.html
2.
http://agroua.net/technics/articles/index.php?aid=4
3.
http://www.ukragroportal.com/propoz/item.html?PropozRubID=5&Year=&NumID=&obl=&ItemID=530&Page=200
4.
http://www.nauu.kiev.ua/book/Roz_14/Gl_14_1/Gl_14_1.html
5.
http://www.refine.org.ua/pageid-3931-2.html
6.
http://5ka.ru/40/8023/4.html
7.
http://www.referatz.ru/cgi-bin/r_text.pl?id=5311&page=3
8.
http://ae.kulichki.com/index.php?tl=learn&nm=30
9.Березівський П. С.
Організація виробництва в аграрних формуваннях: Навчальний посібник/ П. С. Березівський, Н. І. Михалюк; Мін-во освіти і науки України, Львівський держ. аграрний ун-т. -К.: Центр навчальної літератури, 2005. -559,[1] с. 476-486
10.Бородулин, Евгений Николаевич
Производство молока на малой ферме/ Евгений Бородулин,. -М.: Агропромиздат, 1989. -222,[1] с..
11.Операційні технології виробництва молока/ Є. З. Петруша, А. А. Бондар, О. В. Борщ та ін.. -К.: Урожай, 1988. -
12.Приданникова И.
Закваски прямого внесения и ингредиенты для производства кисломолочных напитков/ И. Приданникова // Молочная промышленность. -2004. -№ 2. - С. 32-33