Привіт, Гість ::
Вхід
Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 45951
Головне меню
На головну
Нове запитання
Правила
Про нас
Розширений пошук
Розділи
Література
[5864]
Загальні
[1087]
Культура. Мистецтво. Преса
[1869]
Мовознавство
[2447]
Історія
[2194]
Поза умовами довідки
[462]
Міфологія. Фольклор
[243]
Держава і право
[3091]
Ботаніка. Рослинництво
[289]
Інше
[3338]
Тексти книг
[921]
Географія. Краєзнавство
[991]
Біологія. Медицина
[678]
Енциклопедії. Словники
[78]
Комп'ютери. Телекомунікації
[712]
Театр. Кінематограф
[169]
Образотворче мистецтво
[285]
Філософія. Релігія
[732]
Зоологія. Тваринництво
[180]
Фізика. Хімія
[477]
Сценарії
[545]
Педагогіка. Психологія
[5311]
Техніка. Виробництво
[590]
Математика
[484]
Етика. Естетика
[219]
Астрономія. Космонавтика
[79]
Екологія. Охорона природи
[671]
Фізкультура. Спорт
[338]
Освіта
[1723]
Музика
[243]
Соціологія
[463]
Економіка. Фінанси
[7451]
Бібліотеки. Архіви
[1460]
Авіація. Повітроплавство
[80]
Туризм
[107]
УДК в бібліотеках для дітей
[75]
Євродовідка
[4]
Лінки
Віртуальні довідки
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Публічна
бібліотека
імені Лесі Українки
Державна
бібліотека України
для юнацтва
Пошукові сервери
Google
Бібліотечні каталоги
Національна
бібліотека України
для дітей
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Версія для друку
Автор запитання: Михаил із міста: Киев :: Запитання: 29441
Михаил запитує:
помогите пожалуйста найти ответ на такой вопрос:"Призначення фізичних методів визначення якості харчової продукції"
Наша відповідь:
Доброго дня, Михайле!Пропонуємо Вам переглянути наступні посилання:
Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів»
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/771/97-вр
Закон України. Про внесення змін до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини"
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/T052809.html
Ідентифікація товарів
http://b-ko.com/book_166_glava_5_1.2.Ідентифікаці.html
Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/tovary/2011_1/25.pdf
Методи дослідження продуктів харчових виробництв
http://old.lp.edu.ua/fileadmin/ICCT/top/pub/melnyk/tbvv/met_lr_mc_2.pdf
Методи визначення показників якості продукції
http://www.br.com.ua/referats/Economica_pidpriemstva/26702.htm
Методи визначення показників якості продукції
http://www.ukrreferat.com/index.php?referat=44452
Методи визначення показників якості продукції
http://5ka.at.ua/load/ekonomika_pidpriemstva/metodi_viznachennja_pokaznikiv_jakosti_produkciji_referat/19-1-0-643
Методи визначення показників якості продукції
http://www.diplomservis.com/load/metodi_viznachennja_pokaznikiv_jakosti_produkciji/178-1-0-12652
Методи визначення показників якості продукції
http://referaty.pp.ua/abstracts/ua/economica-pidpriemstva/economica-pidpriemstva_4857.php
Методы исследования качества пищевых продуктов
http://stud24.ru/product-quality/metody-issledovaniya-kachestva-pishhevyh-produktov/228074-667979-page1.html
Методы оценки качества продукции
http://do.gendocs.ru/docs/index-211906.html?page=2
Методичні рекомендації щодо забезпечення якості та безпеки товарів і послуг підприємств ресторанного господарства
http://www.me.gov.ua/control/uk/publish/printable_article?art_id=119977
Ознаки якості і не якості харчових продуктів і міри їх попередження, Детальна інформація
http://referaty.com.ua/ukr/details/8421/
Підвищення якості харчових продуктів
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Pt/2008_1/08_1_4.htm
Показатели и методы уровня оценки качества продукции
http://en.coolreferat.com/Показатели_и_методы_уровня_оценки_качества_продукции
Санітарна оцінка харчових продуктів
http://5ka.at.ua/load/medicina_ta_zdorov_39_ja/sanitarka_ocinka_kharchovikh_produktiv_referat/37-1-0-21560
Споживчі властивості продовольчих товарів
http://do.gendocs.ru/docs/index-282679.html?page=2
Теоретичні підходи до категорії якості в умовах ринку
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/ekhp/2012_2/st7.pdf
Формування якості продуктів переробки овочів та фруктів
http://b-ko.com/book_142_glava_5_ФОРМУВАННЯ_ЯКОСÐ.html
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/Pt/2007_2/07_2_5.htm
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування
http://www.hduht.edu.ua/News/tezi_18.10.12/6.pdf
Якість і безпечність харчової продукції
http://www.nbuv.gov.ua/portal/soc_gum/ep/2010_3/8_Krysanov.pdf
Якість продовольчих товарів
http://referatcentral.org.ua/marketing_load.php?id=210
Якість продуктів
http://ua-referat.com/Якість_продуктів
Якість та контроль якості продукції
http://www.coolreferat.com/Якість_та_контроль_якості_продукції_часть=2
Якість та контроль якості продукції
http://knowledge.allbest.ru/manufacture/3c0b65625a3bc68a5c53a89521216d37_0.html
Якість та контроль якості продукції
http://xreferat.ru/76/1016-1-yak-st-ta-kontrol-yakost-produkc.html
.: Розділ:
Література
:: 18.11.2012 10.59.58 :.
.:
Черкаська обласна бібліотека для дітей
:.
Generated in 0.153189 seconds