Привіт, Гість ::
Вхід
Ліміт запитань на сьогодні: 35 .:. Запитань у базі: 46022
Головне меню
На головну
Нове запитання
Правила
Про нас
Розширений пошук
Розділи
Література
[5874]
Загальні
[1089]
Культура. Мистецтво. Преса
[1873]
Мовознавство
[2449]
Історія
[2202]
Поза умовами довідки
[462]
Міфологія. Фольклор
[245]
Держава і право
[3095]
Ботаніка. Рослинництво
[289]
Інше
[3339]
Тексти книг
[921]
Географія. Краєзнавство
[993]
Біологія. Медицина
[678]
Енциклопедії. Словники
[78]
Комп'ютери. Телекомунікації
[715]
Театр. Кінематограф
[169]
Образотворче мистецтво
[285]
Філософія. Релігія
[733]
Зоологія. Тваринництво
[180]
Фізика. Хімія
[477]
Сценарії
[545]
Педагогіка. Психологія
[5325]
Техніка. Виробництво
[592]
Математика
[484]
Етика. Естетика
[220]
Астрономія. Космонавтика
[80]
Екологія. Охорона природи
[673]
Фізкультура. Спорт
[338]
Освіта
[1724]
Музика
[243]
Соціологія
[463]
Економіка. Фінанси
[7461]
Бібліотеки. Архіви
[1461]
Авіація. Повітроплавство
[80]
Туризм
[107]
УДК в бібліотеках для дітей
[75]
Євродовідка
[4]
Лінки
Віртуальні довідки
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Публічна
бібліотека
імені Лесі Українки
Державна
бібліотека України
для юнацтва
Пошукові сервери
Google
Бібліотечні каталоги
Національна
бібліотека України
для дітей
Національна
бібліотека України
ім. В.І. Вернадського
Національна
бібліотека України
ім. Ярослава Мудрого
Версія для друку
Автор запитання: Євгенія із міста: Ужгород :: Запитання: 45248
Євгенія запитує:
Логістичні системи в діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Наша відповідь:
Доброго дня. Пропонуємо вам переглянути наступні джерела:
Особливості логістичних процесів у готельно-ресторанному бізнесі
https://www.daemmt.odesa.ua/index.php/daemmt/article/view/303/260
Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
http://enpuir.npu.edu.ua/bitstream/123456789/9329/1/Logistyka u restorannomu gosp-Zubar2010.pdf
Смирнов І.Г. Логістика в ресторанному бізнесі як складник логістики туризму
http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/gt_2010_8_34.pdf
Расулова А.М. Логістичне управління підприємствами ресторанного господарства
http://www.investplan.com.ua/pdf/16_2015/17.pdf
Головні міжнародні логістичні компанії у сфері готельно-ресторанного бізнесу
http://www.market-infr.od.ua/journals/2020/40_2020_ukr/4.pdf
Смирнов І.Г., Шматок О.В. Ресторанна логістика: інформаційна складова
http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?C21COM=2&I21DBN=UJRN&P21DBN=UJRN&IMAGE_FILE_DOWNLOAD=1&Image_file_name=PDF/gt_2013_24_26.pdf
Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства
http://dspace.msu.edu.ua:8080/bitstream/123456789/5278/1/Organization_of_modern_logistic_processes_at_the_enterprises_of_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf
Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства
https://tourlib.net/books_ukr/arhipov.htm
http://repository.dnu.dp.ua:1100/upload/0c1e28ed5435821cbb86db0809d06bcdLogistichni-sistemi-u-restorannomu-gospodarstvi.pdf
Геологістичні особливості кейтерингу
https://tourlib.net/statti_ukr/smyrnov9.htm
.: Розділ:
Інше
:: 17.03.2021 16.19.56 :.
.:
Краматорська центральна міська публічна бібліотека ім. М.Горького
:.
Generated in 0.151769 seconds