Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Науково-методичний семінар на тему: «Використання інноваційних підходів в процесі створення системи профілактики правопорушень серед учнівської молоді з метою формування акмеологічної моделі особистості випускника школи»

       7 листопада Національна бібліотека України для дітей спільно з середньою загальноосвітньою школою № 297 Святошинського району м. Києва провела науково-методичний семінар на тему: «Використання інноваційних підходів в процесі створення системи профілактики правопорушень серед учнівської молоді з метою формування акмеологічної моделі особистості випускника школи».




    Учасники семінару — заступники директорів з виховної роботи Святошинського району м. Києва та працівники бібліотеки. У доповідях висвітлювалися важливі й актуальні теми про те, як сформувати в учнів позитивну мотивацію до здорового способу життя, які важелі впливу знайти на підростаюче покоління, якими мають бути система профілактичної роботи правопорушень серед учнівської молоді, модель особистісно-орієнтованої системи профілактичної роботи серед учнівської молоді 5-8 класів, співпраця класного керівника та батьків як основа успішного виховання підлітків тощо.


        Тарасова Тетяна Вікторівна, в. о. завідувача лабораторією превентивного виховання Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук представила доповідь «Форум «Правова держава очима дітей». Виступ знайшов живий відгук як педагогічних працівників, так і дитячих бібліотекарів, які теж здійснюють просвітницько-правову роботу з читачами. Гостя подарувала бібліотеці книги з педагогіки та психології.


        Федорова Валентина Петрівна, співробітник ВКМСД Святошинського РУ МВС України в м. Києві у своїй доповіді навела ряд прикладів про те, як діти вчиняють правопорушення і акцентувала на тому, що такі факти, на жаль, не зменшуються.


        Касяненко Оксана Сергіївна, завідувач сектором професійних документів та ділового спілкування НБУ для дітей презентувала віртуальну виставку літератури «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх». Насамкінець для учасників семінару була проведена екскурсія Національною бібліотекою України для дітей.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей