Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Наші ювіляри

Світу дитячих бібліотек 5 років!

Сердечно вітаємо колектив Національної бібліотеки України для дітей, засновника науково-методичного журналу «Світ дитячих бібліотек», з 5-ою його річницею.

Зичимо Вам успішного здійснення всіх творчих задумів, міцного здоров'я, сімейного благополуччя. Нехай увага і турбота державної влади, керівників культури, видавців завжди оточують Вас.

Хай кожен трудовий день приносить Вам перемоги, щастя творчої праці, усвідомлення сумлінно виконаного обов'язку і хай посеред буденності, трудової заклопотаності, стрімкого видавничого темпоритму частіше трапляються миті піднесеної святковості, світлої радості, гарного настрою!

 

За дорученням колективу
директор Київської обласної бібліотеки для дітей
кандидат історичних наук, Заслужений
працівник культури України

М.П. Зніщенко

 

П'ять років тому розпочав свою роботу перший професійний науково-методичний журнал для працівників дитячих бібліотек України «Світ дитячих бібліотек». Заснований у 2001 році Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей та Національною бібліотекою України для дітей він став своєрідним професійним клубом спілкування для фахівців бібліотечної галузі. За п'ять років у 18 номерах журналу опубліковано понад 300 матеріалів, авторами яких були не лише працівники дитячих бібліотек України. Тут друкувалися і спеціалісти з обласних універсальних наукових бібліотек, представники Міністерства культури і туризму України та державних і громадських організацій, діячі науки, письменники, педагоги, видавці, зарубіжні колеги. Досить широке і коло питань, які підіймаються на його сторінках, це такі актуальні теми як вивчення методів удосконалення бібліотечної діяльності, впровадження інформаційних технологій, інноваційний досвід, історія і стратегія розвитку галузі, підвищення професійної освіти та організація взаємодії спеціалістів, підвищення статусу бібліотечної професії.
Сьогодні журнал «Світ дитячих бібліотек» зайняв достойне місце у колі професійної преси України.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей