Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліотечний калейдоскоп

Вельмишановній колезі, професіоналу, талановитій людині, закоханій у свою справу, заступнику директора з питань обслуговування дітей Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи Раїсі Павлівні Григоренко в 2008 році виповнилося 60 років. Понад 40 років свого трудового життя вона присвятила улюбленій справі – бібліотеці. Свою трудову діяльність Раїса Павлівна розпочала у 1968 році бібліотекарем Кривошиїнської середньої школи. Молода дівчина назавжди закохалася в цю професію і пов’язала назавжди своє життя з книгою, з бібліотекою.

В Білоцерківській міській централізованій бібліотечній системі вона працює з 1972 року. Пройшла шлях від бібліотекаря до заступника директора міської централізованої бібліотечної системи з питань обслуговування дітей. Займаючи цю посаду з 1984 року, вона у повній мірі проявила свої професійні здібності, вміння працювати з людьми, здатність до аналітичного мислення, інноваційний підхід до роботи.

Впродовж всього свого життя Раїса Павлівна невтомно, плідно і творчо займається вивченням уподобань користувачів–дітей та вдосконаленням їхнього обслуговування, весь час веде пошук нових ефективних форм роботи, приділяє велику увагу, багато зусиль і натхнення індивідуальній роботі з кожною віковою категорією і вихованню культури читання, створює комфортні умови для розвитку творчої особистості дитини.

Творчий та аналітичний підхід до роботи, постійна праця по вдосконаленню умов обслуговування користувачів у бібліотеці, ініціативність, організаційні здібності, вміння відчувати, розуміти та сприймати читача, запроваджувати нові інноваційні форми роботи дають змогу Раїсі Павлівні щедро ділитися своїм досвідом з колегами м. Біла Церква та Київської області під час проведення обласних семінарів, тренінгів, практикумів. Справжня щира українка, талановита людина, вона дуже добре співає і вже багато років є учасником народного бібліотечного ансамблю «Калина».

Раїса Павлівна сильна, вольова, дуже красива жінка і чудова мама. Після ранньої передчасної смерті чоловіка, вона у молодому віці залишилася сама з двома маленькими діточками — чудовими донечками. Виростила і виховала їх, дала вищу освіту і наділила високими духовними чеснотами. Раїса Павлівна і зараз залишається берегинею свого роду, огортаючи своїм теплом тепер ще й онуків. Щедро наділила природа цю прекрасну жінку, а доля подарувала щастя присвятити своє життя улюбленій справі.

Шановна Раїсо Павлівно, прийміть найщиріші вітання від колег та найкращі побажання здоров’я і щастя, творчих звершень, життєвого оптимізму. Нехай все навколо Вас дихає любов’ю! Нехай життя повниться посмішками рідних і друзів, успіхами, радощами і перемогами!


Від імені колективу генеральний директор Київської обласної бібліотеки для дітей,
кандидат історичних наук
, заслужений працівник культури України Микола Павлович Зніщенко


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей