Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Чорна трагедія на кольоровій землі


Не із сторінок стародавніх літописів і не з легенд та переказів увірвалося у наше життя це лячне і моторошне слово – Чорнобиль.
Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок, розорених гнізд, здичавілих звірів. Важким колесом «прокотилася» Україною аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
21 квітня в актовому залі Національної бібліотеки України для дітей пройшов літературно-музичний реквієм «Чорна трагедія на кольоровій землі», на якому були присутні учні 9-10 класів шкіл №63 і №163. Вони переглянули відео та фотоматеріали, почули багато нового та цікавого про аварію та її наслідки. Про те, які помилки винесли ми з цієї трагедії, про те, що потрібно намагатися не повторювати їх, говорив і гість бібліотеки, голова Всеукраїнського громадського об’єднання «Союз Чорнобиль України» Юрій Андрєєв.
Сучасне покоління повинно розуміти, що не земна куля належить нам, а ми належимо їй. Наше майбутнє – у наших руках і та трагедія людства не повинна ніколи повторитися.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей