Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Юний друже!

Спорт — важлива складова життя сучасного суспільства. І значення його постійно зростає. У 2012 році цій сфері людської діяльності у нашій державі приділяється особлива увага. Урядом України видано розпорядження «Про заходи щодо підготовки та проведення у 2012 році Року спорту та здорового способу життя». Крім того з 8 червня по 1 липня цього року в Україні відбудеться важлива спортивна подія — 14-й чемпіонат Європи з футболу. Право приймати чемпіонат було надано Україні Комітетом Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). В Україні турнір проводитиметься у Києві, Донецьку, Львові та Харкові.

Бібліографічний покажчик, який ти тримаєш у руках, якраз і присвячений спорту та футболу як одному з його найпопулярніших видів. Складається він із трьох розділів. Перший розділ має назву «Спорт — це змагання». Для ознайомлення у ньому подається інформація про книжки загального характеру про спорт, а також про видання про спорт енциклопедичного змісту.

Другий розділ називається «Футбол — це більше, ніж гра». У рекомендованих виданнях цього розділу висвітлюється історія світового футболу, його розвиток у нашій країні.

У рекомендаціях про книжки третього розділу «Спорт у художній літературі» розповідається про спортивні біографії видатних, здебільшого українських, спортсменів.

Книжки для дітей-читачів середнього шкільного віку на початку бібліографічних описів позначені зірочкою. Завершує посібник допоміжний «Покажчик авторів та назв книжок».

До змісту Наступна

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей