Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

22 травня о 13-30 в гостях у читачів бібліотеки дитячий письменник Сергій Коловоротний

Сергій Коловоротний — дитячий письменник, автор пригодницьких гумористичних оповідань про дітей. Народився 29 червня 1974 р. у місті Одеса. Отримав філологічну освіту в Одеському національному університеті ім. Мечникова. Майже 10 років працював журналістом. А писати почав ще підлітком. Перші твори стали з'являтися в газетах, журналах, альманахах, коли Сергію Коловоротному було 16 років. З 2008 р. письменник є членом Товариства дитячих та юнацьких письменників Росії (при Спілці письменників Росії), а з 2009 р. — член Міжнародного творчого Об'єднання дитячих авторів (МТО ДА). Письменник є дипломантом літературного конкурсу «Південна ліра» (1997 р., м. Одеса). У 2009 р. став лауреатом Міжнародного літературного конкурсу «Перехрестя-2009» (м. Дюссельдорф, Німеччина).

Сергій Коловоротний живе і працює у м. Києві, керує літературною студією Київського Палацу дітей та юнацтва і пише книжки. Зараз автор працює над книгою під назвою «Шкереберть», а вже вийшли з друку такі книги:

- «Заговорщики» — книга для дітей, які мріють скоріше подорослішати, і для дорослих, які у своїх думках часто повертаються у світле дитинство;
- «Чародеи» — збірка захоплюючих пригодницьких веселих оповідань, які допомагають подивитись на світ очима школярів, розкривають найпотаємніші сторінки характерів сучасних дітей.

Автор на своєму сайті звертається до читачів:
«Мои книги о детях – это добрые и светлые рассказы, в которых много юмора, приключений, романтики. Я бы очень хотел, чтобы добрые и веселые истории о моих героях, уже написанные и будущие, стали бы спутниками ребят, их добрыми друзьями. Писать для детей — для меня потребность. И еще – я хочу, чтобы дети читали!».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей