Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Переможці конкурсів та нагороджені відзнаками Української бібліотечної асоціації!

Напередодні загальнонародного свята - Всеукраїнського дня бібліотек Українська бібліотечна асоціація оголосила переможців конкурсів та нагороджених відзнаками УБА. Вони були визначені за поданням відділень та колективних членів Асоціації на засіданні Президії УБА (протокол №6 від 24.09.2012 р.).

Інформаційний лист з іменами переможців та нагороджених читайте тут.

Щиро вітаємо колег з дитячих бібліотек України:

ІІІ місце у конкурсі «Бібліотека року 2012» отримала Арбузинська районна бібліотека для дітей Миколаївської обл. за нетрадиційний творчий підхід до впровадження нових технологій в обслуговування дитячої аудиторії;

Почесну відзнаку УБА в 2012 р. «За відданість бібліотечній справі» отримала Чернецька Ольга Володимирівна, завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом Кримської республіканської установи «Дитяча бібліотека ім. В. Н. Орлова»;

Переможцем Всеукраїнського конкурсу літературних творів бібліотечних працівників у 2012 р. стала Звягінцева Надія Дмитрівна, завідувач відділом бібліотечного прогнозування та інновацій Херсонської обласної бібліотеки для дітей.

Переможцями Всеукраїнського конкурсу бібліотечних інтернет-сайтів у 2012 р. визначено:

1 номінація: Кращий сайт бібліотеки національного/державного рівнів -
Національна бібліотека України для дітей.

5 номінація: Кращий сайт бібліотеки для дітей/юнацтва -
Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека.

Майже всі нагороди «взяли» і дитячі бібліотеки в конкурсі "Бібліотечний фен-шуй", організованому Українською бібліотечною асоціацією та програмою «Бібліоміст».

Заслуженими переможцями стали:

2 місце - Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна, фото відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів, абонемент)

3 місце - Кримська республіканська установа «Дитяча бібліотека ім. В. Н. Орлова», фото - елементи декору у куточку для дошкільнят на абонементі молодшого відділу)

Приз глядацьких симпатій:

Донецька обласна бібліотека для дітей ім. С. М. Кірова, фото відділу обслуговування учнів 5-9 класів, абонемент 7-9 класів)

Центральна міська бібліотека для дітей ім. Ю. Гагаріна, м. Олександрія, фото виставки "Паперопластика" читачів-учнів Олександрійської художньої школи)

Бажаємо всім нових трудових звершень!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей