Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ви хочете бути лідером і провідником змін у бібліотечній справі? Вас цікавлять нові технології та безкоштовне навчання? Ви хочете оволодіти новими знаннями, навчитись створювати цифрові історії, відео, інфографіку та вміти багато інших речей? Тоді проект "Сучасний бібліотекар" - саме для Вас! Подайте свою заявку до 25 березня 2013 р.

Зауважте, що проект «Сучасний бібліотекар» складається з декількох етапів і вимагає участі у заходах і тренінгах протягом шести місяців (приблизно березень - серпень 2013 р.).

Це чудова можливість професійного розвитку, але Ви зможете отримати максимальну користь від програми тільки в тому випадку, якщо приділите їй необхідний час та відвідаєте всі тренінгові заходи. З огляду на обмежену кількість можливих учасників, будь ласка, переконайтеся, що Вам підходить цей період і що Ви можете присвятити свій час та зусилля програмі.

Умови конкурсу та форма заявки на сайті організації «Бібліоміст»

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей