Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

Квіткова казка від Злати Золотоноші

Почала малювати Злата Золотоноша нещодавно – півтора роки тому, і за цей час створила близько 25 картин. За задумом художниці, серія картин «Квіткова казка» створена з метою розкрити людям новий погляд на квіти – через кольори щастя та фарби радості. Всі картини, представлені на виставці, написані маслом на полотні дуже впевненими, щедрими мазками пензля.

Квіткова феєрія на полотнах зачаровує усіх: і бібліотекарів, які щодня милуються цією красою, маленьких та дорослих читачів і гостей бібліотеки. Зачарувала вона і дітей, яких запросили на презентацію – учнів київської гімназії №172 «Нивки».

Свято відкрилося «Вальсом квітів» у виконанні Анастасії Мончук і Олександра Кохана, вихованців клубу спортивно-бального танцю «Імідж» з Будинку дитячої творчості Деснянського району. Танець подарував усім присутнім натхнення і гарний настрій та налаштував на подальше сприйняття живописного світу мистецтва. Окрасою презентації стала весела пісня «Ось який художник», яку виконав вокальний ансамбль Київської дитячої Академії мистецтв під керівництвом Олени Миколаївни Барановської.

Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Іванівна Гордієнко привітала молоду художницю Злату Золотоношу з відкриттям виставки її робіт у бібліотеці, побажала творчих успіхів і високих злетів.

Сама авторка зазначила, що вся її творчість пронизана радістю, прагненням до життя, енергією, відчуттям постійного щастя. Спонукають її на написання не тільки вражаючо-красиві квіти, а й світ навколо неї, її фантазія, мрії та натхнення…

«Родзинкою» свята краси став музичний дарунок від співочих бібліотекарів відділу мистецтв – Олени Качанової та Тетяни Прудкої, які виконали пісню «Квітка-душа». Діти з великим задоволенням взяли участь у літературній і музичній вікторинах про квіти, що підготували ведучі заходу – Надія Секретна та Тетяна Первак.

Злата Золотоноша звернулася до гостей презентації зі словами: «Я вдячна кожному з Вас за те, що відвідали мою виставку «Квіткова казка». Маю надію, що ви отримаєте позитивні емоції та поринете у чарівний, казковий різнобарвний світ квітів. Бажаю всім казкової реальності, наповненої щастям, радісними подіями, побільше посмішок та щирої казки в житті!».

Погоджуємося з художницею і позитивні емоції гарантуємо, адже картини ці наповнені світлом і радістю, випромінюють енергію доброти і спокою, передають різнобарв’я і багатство чарівного квіткового царства…

Запрошуємо всіх відвідати виставку, яка експонуватиметься до кінця грудня 2013 року.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей