Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві




Ти вже знаєш, що будеш робити влітку?
А хочеш, ми подаруємо тобі літо повне пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів та нових друзів?

Національна бібліотека України для дітей запрошує читачів у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО!


Бібліотечне літо-2014 – це програма цікавого дозвілля для школярів, які є користувачами бібліотеки. Програма дозволяє обрати для участі певні напрями на власний вибір читача. За участь у будь-якій частині програми виплачується винагорода у спеціальній бібліотечній валюті БІБЛах.
*Зверни увагу, в нашій програмі є заняття на різні смаки!
Головне: «зачекінся» влітку у бібліотеці як учасник БІБЛІОТЕЧНОГО ЛІТА на   абонементі відділу, де ти береш книжки додому.

отримай від бібліотекаря
ПАСПОРТ УЧАСНИКА
обери заняття з ПРОГРАМИ
(на звороті обкладинки ПАСПОРТУ ЧИТАЧА)
та заробляй
БІБЛІОТЕЧНУ ВАЛЮТУ


Які заняття пропонує бібліотека учасникам програми?
БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО пропонує ЧЕРВОНУ, СИНЮ і ЗЕЛЕНУ програми, з яких можна обрати собі заняття до вподоби. А можна взяти участь у всіх  напрямах!

Червона програма «Просто читай!» – для справжніх читачів. Взагалі нічого складного:

  • Читай в задоволення!
  • Не проспи книгу!* Кожного тижня в понеділок зранку на абонементі потрібно знайти КНИГУ-СЮРПРИЗ позначену спеціальною позначкою: метеликом, квіткою, ноткою… Хто встиг прийти першим і знайти цю книгу, той і бере її додому прочитати. Кожного тижня – нова книга.
  • Веди  облік прочитаного та записуй свої враження до ПАСПОРТУ ЧИТАЧА

Синя програма «Допоможи стати читачем!» для тих, хто хоче поділитися з друзями радістю читання та відчуває в собі  волонтерські здібності. Тут можна на вибір:

  • писати відгуки про прочитані книги на своїх сторінках в соціальних мережах та обов’язково в групі бібліотеки в Контакті
  • привести друзів у БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО
  • читати книги, співати, грати на музичних інструментах малюкам у літньому дворику.

Зелена програма «Роби добрі справи!» дає змогу заробити бібліотечну валюту тим, хто хоче не лише читати книжки. Можна разом з бібліотекарями вийти на прибирання у парк, або піти на дитячі майданчики до скверів і парків,  розказати дітям і дорослим про бібліотеку, роздати рекламки, запросити на виставу. А можна допомогти видавництву видати книги – читати рукописи, щоб визначитися – друкувати цю книгу чи вона зовсім не цікава. Це дуже важлива і цікава справа!
Нагадуємо, за участь у  всіх різнокольорових програмах можна заробити спеціальні бібліотечні гроші - БІБЛи! На зароблені кошти можна буде придбати новенькі книжечки. Книжкова вітрина все літо буде розташована у фойє бібліотеки на 2-му поверсі. Вартість книг у БІБЛах буде відома одразу, і кожен учасник зможе контролювати: чи вистачає накопиченого капіталу на придбання книги, яку вподобав.
Зацікавився?! Приєднуйся! Якщо в тебе виникли запитання, задай його в обговоренні «БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО» на сторінці групи бібліотеки в Контакті http://vk.com/topic-29643823_30209640

НАЙГОЛОВНІШЕ! «Зачекінся» в бібліотеці: при кожному візиті влітку до бібліотеки не забудь зробити check-in - отримай спеціальну наклейку в секторі реєстрації на 1 поверсі та вклей її у свій календар в ПАСПОРТІ ЧИТАЧА — у клітинку з датою відвідання.
Найактивніші учасники всіх програм БІБЛІОТЕЧНОГО ЛІТА будуть нагороджені додатковими призами 1 вересня.

 

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей