Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

З 10 липня у Національній бібліотеці України для дітей в картинній галереї бібліотеки нова експозиція: персональна виставка живопису Василя Дідика «Артвізитівка України» та виставка авторських українських віночків Надії Кононової


В картинній галереї бібліотеки нова експозиція


Дещо про авторів:





Василь Дідик народився на Івано-Франківщині. Початком мистецької діяльності стало навчання у сільського вчителя малювання. Художню освіту отримав у Львівській академії мистецтв. Василь Дідик є учасником численних мистецьких виставок в Україні і за кордоном. Його картини зберігаються у фондах Львівської національної галереї мистецтв, у приватних колекціях України, Росії, Ізраїлю, США, Німеччини, Франції та Італії. На виставці «Артвізитівка України» експонується 30 робіт Василя Дідика. Це ліричні пейзажі, декоративні натюрморти, абстрактні композиції, що приваблюють особливою енергетикою, гармонією кольору та настрою. Картини Василя Михайловича виконані динамічним мазком, їм притаманна змістовна насиченість та прониклива глибина задумів, зокрема в абстракції. Подекуди у композиціях вгадуються мотиви народного мистецтва.






Надія Козаченко народилася у містечку Новоархангельськ на Кіровоградщині, що розташоване на живописних берегах річки Синюха. Вищу освіту пані Надія отримала в Київському політехнічному інституті за спеціальністю інженера-електрохіміка. Далі були 8 років праці на Київському авіаційному заводі на посаді інженера. Ще під час навчання в інституті Надія Козаченко захопилася процесом створення одягу, відчула в собі творчі амбіції дизайнера, тому після народження доньки прийняла рішення присвятити себе улюбленій справі.

Сьогодні пані Надія - дизайнер надзвичайних вечірніх та весільних суконь та аксесуарів, флорист і майстер прикрас для жінок з живих та штучних квітів.




Запрошуємо всіх бажаючих на другий поверх бібліотеки у виставкову залу переглянути твори українських майстрів.


Презентація виставки за участю авторів відбудеться 22 липня 2014р. о 15-00

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей