Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Стоїть Майдан братів – плече в плече

        20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні.

        Герої… Ми зустрічали їх у фільмах, на сторінках книг, ми чули про них, оспіваних у легендах та міфах. Вони були десь далеко від нас. Допоки не прийшла зима, яка змінила нас. Зима, коли народилася нова українська нація – зі спільною вірою в демократію та свободу. Цю свободу та гідність втримали на своїх плечах наші герої – Небесна Сотня.

        Щоб згадати про події тієї зими, до бібліотеки у відділ обслуговування дітей середнього і старшого віку завітали шестикласники однієї із київських гімназій. Діти щиро перейнялися розповіддю про Революцію гідності та подвиг Героїв Небесної Сотні. У пам’ять про активістів Майдану читачі долучилися до Всесвітньої тихої акції «Янголи пам’яті» і власноруч створили янголів, що символізують загиблих за Україну в боротьбі за вільне життя. Згодом дитячі вироби розмістять на алеї Героїв Небесної Сотні.

        Для детального ознайомлення з тогочасними подіями на заході була розміщена книжкова виставка з історіями, фотоархівами, поезією, прозою, піснями часів Революції гідності.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей