Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Військово-патріотична виховна операція В’ячеслава Купрієнка

           25 листопада на «Музичній платформі: Слухай своє» відбулася довгоочікувана зустріч із автором-виконавцем, військовим, письменником В’ячеславом Купрієнком. Музикант виконав авторські пісні переважно військової тематики, а також про кохання і звісно ж не обійшлося без відомої пісні про «Першоклашку», присвяченої любим донечкам автора.

           Також пан В’ячеслав представив збірку «Пісні нескорених війною», першу частину 2020 року, а також другу частину, яка нещодавно вийшла. У збірках зібрано пісні (тексти з акордами і нотами) військових, які не з чуток знають про війну, тому кожен рядок та строфа у піснях пережиті та вистраждані авторами, що ще більше заохочує кожного з нас взяти ці книжки до рук.

           Не обійшлося і без знаменитого Мишаська, адже дитяча література – це теж частина таланту кремезного та загартованого військовим життям письменника. Незабаром вийде продовження захопливих пригод Мишаська, автор відкрив таємницю назви другої частини книги — «Мишаськів догоридриг»!

           В’ячеслав Купрієнко охоче поділився особистим враженням від двох поспіль зустрічей зі старшокласниками, автор-виконавець власних пісень у захваті від справжніх аншлагів!

           «Не говоріть мені, що у нас погана молодь, непатріотична, невихована, така сяка… Не така й сяка, а дуже гарна у нас росте зміна: вільна, розумна, смілива, чуттєва».

           А потім посипалися запитання: «Який у Вас був оберег на війні?», «Чи був у Вас найкращий друг на війні й де він зараз?», «Що їдять солдати на війні?», «Коли Ви відчули, що стали націоналістом?», «Що найстрашніше на війні?».

           В’ячеслав Купрієнко традиційно подарував учням і ліцеїстам свої альбоми пісень, у тому числі новий «Піхота» та книгу, збірку військових авторів «Пісні нескорених війною». Все буде Україна!

           «Все буде Україна!» – так сказав В’ячеслав Купрієнко. Отже, військово-патріотична виховна операція вдалася. Кожен із вихованців відтепер як мінімум замислиться над почутим під час зустрічі, а це вже перші кроки до свідомого цілеспрямованого життя. Сподіваємося на краще, будуємо майбутнє разом із вами, наші шановні читачі! До нових зустрічей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей