Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Україна читає дітям

           У рамках Національного проєкту «Україна читає дітям» 2 грудня відбулася презентація книги Дзвінки Матіяш «Мене звати Варвара». Представниця Видавництва Старого Лева Саломе Енгибарян розповіла п’ятикласникам про цю книжкову новинку видавництва та представила авторку – українську письменницю Дзвінку Матіяш.

           Презентація вийшла надзвичайно яскравою та передсвятковою, адже і у книжці йдеться про передноворічні дива, які можуть статися, головне – вірити в них… Дзвінка Матіяш зачитала улюблений уривок зі своєї нової книжки та відповіла на запитання дітей. Дітям було цікаво все – і про улюблену дитячу книжку, і коли гостя почала писати, і як вчилася у школі, і що зараз пише. Запитання не закінчилися і після зустрічі, читачі обступили пані Дзвінку та продовжили її випитувати про деталі письменницької праці. Авторка навіть обмінялася контактами із декількома майбутніми літераторами.

           А фонд нашої бібліотеки поповнився ще однією новинкою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей