Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотека запрошує на сімейний вікенд 19 грудня о 12.00



           В неділю 19 грудня до Національної бібліотеки України для дітей завітає Святий Миколай, щоб влаштувати свято для читачів. Святкові події розпочнуться у фоє бібліотеки — Миколай із помічниками за допомогою читачів запалять вогні на бібліотечній ялинці, заспівають святкових пісень. Миколай також презентує читачам особливий подарунок – музичну виставу «Грінч. Солодка халепа», яку підготували юні вихованці студії жанрової хореографії «Юнія».



           По завершенні мюзиклу бажаючі можуть долучитися до майстер-класу від Бібліо-АРТ майстерні, а також відвідати відділи бібліотеки, щоб запастися книжками на свята. На початку грудня наша бібліотека отримала нові книги за Програмою поповнення фондів публічних бібліотек, яку реалізує Український інститут книги (УІК). 684 новенькі книжки для читачів різного віку вже надійшли до абонементів та очікують на своїх читачів.

УВАГА!

           ВІДВІДАННЯ СВЯТА ТІЛЬКИ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ та за умови наявності у дорослих жовтого чи зеленого сертифікату вакцинації або ПЛР тесту (не більше 72 год.) чи сертифікату про одужання. Максимальна кількість зареєстрованих – 50 дітей. Після цього реєстрація припиняється. У зв’язку з карантинними обмеженнями до актової зали на перегляд мюзиклу «Грінч. Солодка халепа» будуть допущені лише 50 зареєстрованих відвідувачів: діти шкільного віку без супроводу батьків, діти дошкільного віку з одним із батьків, але на одне місце – «на ручки». Просимо із розумінням поставитися до цих незручностей. Реєстрація за посиланням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей