Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація книги «Київські маскарони»

           9 грудня у відділі мистецтв відбулася творча зустріч із художником-ілюстратором Ксенією Степась та головним редактором видавництва «Nebo BookLab Publishing» Анною Череміс. Приводом для зустрічі стала презентація книги «Київські маскарони», автором та ілюстратором якої є Ксенія Степась. Книжка надрукована у видавництві «Nebo». Більш того, нам дуже приємно, що у недавньому минулому Кенія, як виявилося, читачка нашої бібліотеки.


           Під час зустрічі ілюстраторка із задоволенням розповіла читачам нашої бібліотеки про те, як проходив процес створення книги «Київські маскарони», у якій техніці вона працювала, розкрила цікаві факти написання книги та розповіла про таємниці, що приховують найкрасивіші київські будівлі.

           Окрім роботи над цією книгою, художниця розповіла про співпрацю із мультиплікаційною студією «Kids story». Діти отримали можливість побачити оригінали ілюстрацій пані Ксенії до мультиплікаційного фільму за мотивами казки Івана Франка «Війна між псом і вовком», який озвучив відомий актор Остап Ступка. Нашим читачам ще й пощастило побачити яскраві ілюстрації до книги «Привид опери» Гастона Леру, яка планується до друку в видавництві «Nebo» в наступному році, та дізнатися секрети створення її художніх образів.

           Діти взяли участь у розіграші подарунків від видавництва «Nebo» та художниці. Для цього їм потрібно було бути дуже уважними слухачами і дати відповіді на запитання, які для них підготувала художниця. Діти виявили великий інтерес до вікторини і активно відповідали на питання, за що отримали подарунки – листівки, значки, закладки та книги.

           Презентація завершилася автограф-сесією та фотографією на згадку. Дитяча бібліотека дякує видавництву «Nebo BookLab Publishing» та Ксенії Степась за цікаву та пізнавальну зустріч. Бажаємо нових ідей та нових книг!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей