Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Справедливці»

           10 грудня у рамках Всеукраїнського тижня права та Міжнародного дня прав людини у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для учнів 3-го класу однієї із київських шкіл було проведено книгомультимікс «Справедливці».

           Що ж таке право, хто має права, які ці права? А, можливо, треба пам’ятати, що кожен із нас ще має і обов’язки, і навіть заборони. Тож під час зустрічі читачі продемонстрували неабиякі знання з правового виховання. Незважаючи на свій вік, діти добре впоралися із завданнями правової гри, чітко вказали на порушення прав казкових героїв під час перегляду відеодобірки. Також учням вдалося справедливо розсудити непросту ситуацію, переглянувши правовий мультфільм «Слон проти Жирафа», та правильно скласти слова-пазли. На книжковій виставці «Дитяча країна права» кожен із учасників заходу міг взяти собі кольоровий стікер із цікавою інформацією.

           Загалом маленькі читачі показали, що не такі вони вже й «маленькі» у своїх знаннях про правові відносини у суспільстві.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей