Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Шлях, посипаний євшан-зіллям

           Поет, перекладач, критик, історик літератури, публіцист, актор, режисер, редактор, дослідник національного театру, світової та вітчизняної драматургії, громадський діяч... Усе це – про Миколу Кіндратовича Вороного.

           Аби ближче познайомитися із великим українцем, 24 грудня у відділ обслуговування дітей середнього і старшого віку завітали шестикласники однієї з київських шкіл. Під час літературного ландшафту «Шлях, посипаний євшан-зіллям», присвяченого 150-річчю від дня народження митця, учасникам заходу влаштували гру-змагання. Діти із захопленням шукали «ключик розуміння» до поеми «Євшан-зілля» – одного із найцікавіших патріотичних творів української літератури, який, до речі, перекладено німецькою мовою.

           Користувачі бібліотеки слухали аудіокнигу, майстерно створювали нові слова із назви згаданого твору, мізкували над маловідомими словами поеми. Також вони складали пазли, розшифровували впізнавані вислови із найвідоміших поезій, вдало знаходили зайві твердження у запитаннях про життєвий та творчий шлях літератора.

           Наприкінці заходу діти ознайомилися з тематичною виставкою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей